Γ. Τράγκας: Ο ιός έχει τα χαρακτηριστικά ενός βιολογικού όπλου

08:25 - 16/03/2020

Είναι η πρώτη φορά στη ραδιοφωνική μου καριέρα που επικοινωνώ μαζί σας κάτω από τέτοιες συνθήκες. Έχω ζήσει απαγόρευση της κυκλοφορίας επί χούντας, τις ημέρες του Πολυτεχνείου, έχω ζήσει ατμόσφαιρα πολέμου σε πολλές χώρες της Μέσης Ανατολής αλλά ποτέ δεν μου έτυχε να μεταδίδω το ρεπορτάζ μου, μια εκπομπή μου... The post Γ. Τράγκας: Ο ιός έχει τα χαρακτηριστικά ενός βιολογικού όπλου appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε Περισσότερα στο crashonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γ. Τράγκας: Ο ιός έχει τα χαρακτηριστικά ενός βιολογικού όπλου – Πρόκειται για τη…

Είναι η πρώτη φορά στη ραδιοφωνική μου καριέρα που επικοινωνώ μαζί σας κάτω από τέτοιες συνθήκες. Έχω ζήσει απαγόρευση της κυκλοφορίας επί χούντας, τις ημέρες του Πολυτεχνείου, έχω ζήσει ατμόσφαιρα πολέμου σε πολλές χώρες της Μέσης Ανατολής αλλά ποτέ δεν μου έτυχε να μεταδίδω το ρεπορτάζ μου, μια εκπομπή μου υπό την απειλή να μολυνθώ […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Γ. Τράγκας: Ο ιός έχει τα χαρακτηριστικά ενός βιολογικού όπλου – Πρόκειται για τη…

Είναι η πρώτη φορά στη ραδιοφωνική μου καριέρα που επικοινωνώ μαζί σας κάτω από τέτοιες συνθήκες. Έχω ζήσει απαγόρευση της κυκλοφορίας επί χούντας, τις ημέρες του Πολυτεχνείου, έχω ζήσει ατμόσφαιρα πολέμου σε πολλές χώρες της Μέσης Ανατολής αλλά ποτέ δεν μου έτυχε να μεταδίδω το ρεπορτάζ μου, μια εκπομπή μου υπό την απειλή να μολυνθώ από έναν ιό που είναι διάχυτος πλέον σε όλη την Υδρόγειο. Η εκπομπή αυτή γράφτηκε τις πρώτες πρωινές ώρες και μεταδίδεται τώρα, σε συνθήκες αυτό- απομόνωσης, όπως ορίζουν οι οδηγίες των ειδικών επιστημόνων. Είμαστε σε πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό και δεν γνωρίζουμε πότε θα τελειώσει η υποχρεωτική φυλάκισή μας. Αν θέλετε, πότε θα έρθει η στιγμή να ξαναβρούμε τον κανο

Διαβάστε το στο spoilers

Γ. Τράγκας: Ο ιός έχει τα χαρακτηριστικά ενός βιολογικού όπλου – Πρόκειται για τη μεγαλύτερη υγειονομική κρίση του αιώνα

Είμαστε σε πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό και δεν γνωρίζουμε πότε θα τελειώσει η υποχρεωτική [...] The post Γ. Τράγκας: Ο ιός έχει τα χαρακτηριστικά ενός βιολογικού όπλου – Πρόκειται για τη μεγαλύτερη υγειονομική κρίση του αιώνα appeared first on Triklopodia.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ crashonline.gr

Στο αεροδρόμιο ο Τζόκοβιτς – Αναχωρεί τελικά από την Αυστραλία

Αδιανόητος ισχυρισμός Ροζάκη! Άφησε να εννοηθεί ότι η Ελλάδα εκχωρεί την εθνική της κυριαρχία

Ξεκινάει η διανομή αντιικών φαρμάκων της Merck κατά του κορωνοϊού

Σύλλογος Γονέων Δημοτικού στον Εύοσμο εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Α. Γεωργιάδη – Σε ποια τιμή εξασφάλισε τα PCR

«Όχι» στο αίτημα της Αυστραλίας για αναβολή εκδίκασης της έφεσης στην υπόθεση Τζόκοβιτς

Ποιος δήμος εξασφάλισε PCR με 27 ευρώ! Έκθετη η κυβέρνηση και το σύστημα αισχροκέρδειας που λυμαίνεται τη χώρα