Μανγκαλά: «Είμαι θετικός στον κορονοϊό» (pic)
08:50 - 16/03/2020
O Γάλλος διεθνής Ελιακίμ Μανγκαλά, δήλωσε ότι είναι ένας από τους πέντε παίκτες και το προσωπικό της Βαλένθια που έχουν προσβληθεί από κορονοϊό.
The post Μανγκαλά: «Είμαι θετικός στον κορονοϊό» (pic) appeared first on analitis.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φαίη Σκορδά: Έτσι έμαθε ότι έχει κορονοϊό! [video]
Έπαθε σοκ η παρουσιάστρια. Έκανε την εξέταση για προληπτικούς λόγους...
The post Φαίη Σκορδά: Έτσι έμαθε ότι έχει κορονοϊό! [video] appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΜανγκαλά: Είμαι θετικός στον κορωνοϊό
O Γάλλος διεθνής Ελιακίμ Μανγκαλά, δήλωσε ότι είναι ένας από τους πέντε παίκτες και το προσωπικό της Βαλένθια που έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό.
Διαβάστε το στο real.grΟ ηθοποιός Ίντρις Έλμπα θετικός στον κορωνοϊό
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Βρετανός ηθοποιός Ίντρις Έλμπα ανακοίνωσε σήμερα ότι διαγνώστηκε με τον νέο κορωνοϊό.
Ο Έλμπα, που έχει πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων στην ταινία «Εκδικητές: ο Πόλεμος της Αιωνιότητας», έγραψε σε ένα tweet ότι δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα προς το παρόν, ωστόσο έχει αυτο-απομονωθεί από τους γύρω του.
This morning I tested positive for Covid 19. I feel ok, I have no symptoms so far but have been isolated since I found out about my possible exposure to the virus. Stay home people and be pragmatic. I will keep you updated on how I’m doing No panic. pic.twitter.com/Lg7HVMZglZ
— Idris Elba (@idriselba) March 16, 2020
Ίντρις ΈλμπαΚορωνοϊόςCOVID-19Has video: Exclude from popular:
Διαβάστε το στο topontiki.grΜανγκαλά: «Είμαι θετικός στον κορονοϊό» (pic)
O Γάλλος διεθνής Ελιακίμ Μανγκαλά, δήλωσε ότι είναι ένας από τους πέντε παίκτες και το προσωπικό της Βαλένθια που έχουν προσβληθεί από κορονοϊό. Ο 29χρονος Εζεκίελ Γκαράι έγινε ο πρώτος παίκτης της La Liga που προσβλήθηκε από τον νέο κορονοϊό. «Έμαθα ότι είμαι θετικός στον #coronavirus», ανέφερε ο Μανγκαλά στο Twitter. «Αισθάνομαι καλά και δεν […]
Διαβάστε το στο politik.grΗ Φαίη Σκορδά βρέθηκε θετική στον κορονοϊό
Η ανάρτηση της παρουσιάστριας στο Instagram
The post Η Φαίη Σκορδά βρέθηκε θετική στον κορονοϊό appeared first on Instyle GR.
Διαβάστε το στο instyle.grΜανγκαλά: «Είμαι θετικός στον κορωνοϊό» (pic)
Ο Ελιακίμ Μανγκαλά με μήνυμα του στο Twitter ενημέρωσε πως νοσεί από τον κορωνοϊό, τονίζοντας ωστόσο ότι είναι καλά στην υγεία του.
Διαβάστε το στο to10.gr