Οδύνη Μηταράκη για την απώλεια του εξάχρονου παιδιού στη Μόρια

17:06 - 16/03/2020

«Βαθύτατη οδύνη» για την απώλεια του εξάχρονου παιδιού από πυρκαγιά στο ΚΥΤ της Μόριας εκφράζει με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης (https://twitter.com/nmitarakis/status/1239563898065477632). Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει: «Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκα το τραγικό συμβάν της απώλειας του εξάχρονου παιδιού, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο ΚΥΤ της Μόριας. Θέλω να […]

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οδύνη για την απώλεια του εξάχρονου παιδιού στη Μόρια εκφράζει ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου

«Βαθύτατη οδύνη» για την απώλεια του εξάχρονου παιδιού από πυρκαγιά στο ΚΥΤ της Μόριας εκφράζει με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός...

Διαβάστε το στο Zougla

Μηταράκης: Οδύνη για την απώλεια του 6χρονου παιδιού στη Μόρια

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στη Μόρια, στο βόρειο τμήμα του καταυλισμού όπου διαμένουν κυρίως Αφρικανοί.

Διαβάστε το στο

«Οδύνη» Μηταράκη για το νεκρό παιδί στη Μόρια

Πολιτική  «Βαθύτατη οδύνη» για την απώλεια του εξάχρονου παιδιού από πυρκαγιά στο ΚΥΤ της Μόριας εκφράζει με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.   Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει: «Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκα το τραγικό συμβάν της απώλειας του εξάχρονου παιδιού, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο ΚΥΤ της Μόριας. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του». Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκα το τραγικό συμβάν της απώλειας του εξάχρονου παιδιού, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο ΚΥΤ της Μόριας. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του. — Νότης Μηταράκης (@nmitarakis) March 16, 2020 Υπενθυμίζεται ότι το

Διαβάστε το στο topontiki.gr

«Βαθύτατη οδύνη» για την απώλεια του εξάχρονου παιδιού από πυρκαγιά στο ΚΥΤ της Μόριας εκφράζει με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει: «Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκα το τραγικό συμβάν της απώλειας του εξάχρονου παιδιού, μετά από πυρκαγιά που

Διαβάστε το στο madata.gr

Μηταράκης: Οδύνη για την απώλεια του εξάχρονου παιδιού στη Μόρια

«Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του»

Διαβάστε το στο mononews.gr

Μηταράκης για την απώλεια του 6χρονου στη Μόρια

«Βαθύτατη οδύνη» για την απώλεια του εξάχρονου παιδιού από πυρκαγιά στο ΚΥΤ της Μόριας εξέφρασε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης. Συγκεκριμένα, ο κ. Μηταράκης ανέφερε: «Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκα το τραγικό συμβάν της απώλειας του εξάχρονου παιδιού, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο ΚΥΤ της Μόριας. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

«Βαθύτατη οδύνη» για την απώλεια του εξάχρονου παιδιού από πυρκαγιά στο ΚΥΤ της Μόριας εκφράζει με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης. The post Οδύνη Μηταράκη για την απώλεια του εξάχρονου παιδιού στη Μόρια appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Μηταράκης: Οδύνη για τον χαμό του παιδιού στη Μόρια

«Βαθύτατη οδύνη» για την απώλεια του εξάχρονου παιδιού από πυρκαγιά στο ΚΥΤ της Μόριας εκφράζει με ανάρτησή του στα κοινωνικά... The post Μηταράκης: Οδύνη για τον χαμό του παιδιού στη Μόρια appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά