Οδηγός λεωφορείου κατσαδιάζει επιβάτες: «Πόσοι από σας δουλεύετε και πόσοι πάτε βόλτα;»

09:19 - 17/03/2020

Toν γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που ανέβασε οδηγός λεωφορείου του ΟΑΣΘ που επιπλήττει τους επιβάτες που παρά τις συνεχείς ειδοποιήσεις να μείνουν σπίτι και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, ορισμένοι αδιαφορούν επιδεικτικά. Στο βίντεο ο οδηγός έχει σταματήσει το λεωφορείο του, κατέβηκε από την θέση του και απευθύνεται σε όσους έχουν δημιουργήσει συνωστισμό μέσα στο όχημα: «Να σας […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οδηγός του ΟΑΣΘ κατσαδιάζει επιβάτες: «Είμαστε υγειονομική βόμβα, δεν μπαίνουμε για βόλτα» (vid)

Βλέποντας τους επιβάτες να γεμίζουν το λεωφορείο παρά τις συστάσεις για τον κορονοϊό, ο οδηγός ξεκίνησε την κατσάδα. Υψηλές αποδόσεις σε όλα τα αθλήματα, ασφαλή κατάθεση και γρήγορη ανάληψη Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να δείχνει πως συμμορφώνεται με τις συστάσεις για περιορισμό των μετακινήσεων λόγω κορονοϊού, όμως τις προηγούμενες ημέρες έγιναν διάφορα όχι και τόσο […] The post Οδηγός του ΟΑΣΘ κατσαδιάζει επιβάτες: «Είμαστε υγειονομική βόμβα, δεν μπαίνουμε για βόλτα» (vid) appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Οδηγός του ΟΑΣΘ κατσαδιάζει επιβάτες: «Είμαστε υγειονομική βόμβα, δεν μπαίνουμε για βόλτα» (vid)

Βλέποντας τους επιβάτες να γεμίζουν το λεωφορείο παρά τις συστάσεις για τον κορονοϊό, ο οδηγός ξεκίνησε την κατσάδα.

Διαβάστε το στο

Οδηγός λεωφορείου κατσαδιάζει επιβάτες: «Πόσοι από σας δουλεύετε και πόσοι πάτε βόλτα;»-ΒΙΝΤΕΟ

Toν γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που ανέβασε οδηγός λεωφορείου The post Οδηγός λεωφορείου κατσαδιάζει επιβάτες: «Πόσοι από σας δουλεύετε και πόσοι πάτε βόλτα;»-ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Οδηγός του ΟΑΣΘ κατσαδιάζει επιβάτες: Είμαστε υγειονομική βόμβα, δεν μπαίνουμε για βόλτα

Βλέποντας τους επιβάτες να γεμίζουν το λεωφορείο παρά τις συστάσεις για τον κορονοϊό, ο οδηγός ξεκίνησε την κατσάδα. Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να δείχνει πως συμμορφώνεται με τις συστάσεις για περιορισμό των μετακινήσεων λόγω  κορωνοϊού όμως τις προηγούμενες ημέρες έγιναν διάφορα όχι και τόσο ευχάριστα περιστατικά. Ένα από αυτά έγινε στην Θεσσαλονίκη (την Κυριακή σύμφωνα με την ημέρα που ανέβηκε το video), η οποία και αυτή βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής… Εκεί λοιπόν, οι άνθρωποι που επιβιβάστηκαν σε ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ προκάλεσαν την έκρηξη του οδηγού… Να σας ρωτήσω κάτι, όλοι εσείς εδώ τώρα που κυκλοφορείτε, είναι επείγουσα ανάγκη να κυκλοφορήσετε; Eίστε όλοι από δουλειές;  Όλοι από

Διαβάστε το στο spoilers

Οδηγός λεωφορείου σε επιβάτες: Πόσοι δουλεύετε και πόσοι πάτε βόλτα; Είναι μια υγειονομική βόμβα εδώ

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο με οδηγό λεωφορείου που ρωτάει τους 50 επιβάτες του λεωφορείου, αν είναι ανάγκη να βρίσκονται έξω, αν γυρνάνε από δουλειά ή από το νοσοκομείο. Χαρακτηριστική ήταν οι δήλωσή του προς τους επιβάτες, οι οποίοι σύμφωνα με τον ίδιο μόλις οι 12-15 από τους 50 είχαν ανάγκη να βρίσκονται έξω, «Είναι μία υγειονομική βόμβα, το καταλαβαίνετε;» Δείτε το video

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή