Θύμα διαδικτυακής απάτης η Μελίνα Ασλανίδου – «Κάποιος χρησιμοποιεί το όνομα μου»
19:03 - 22/10/2019
Ολοένα και πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα τα επώνυμα πρόσωπα που πέφτουν θύματα απάτης στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. […]
The post Θύμα διαδικτυακής απάτης η Μελίνα Ασλανίδου – «Κάποιος χρησιμοποιεί το όνομα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θύμα διαδικτυακής απάτης η Μελίνα Ασλανίδου
Το τελευταίο διάστημα, όλο και περισσότεροι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz πέφτουν θύματα απάτης στο διαδίκτυο...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grH Μελίνα Ασλανίδου έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης! «Κάποιος χρησιμοποιεί το όνομα μου»
Όλο και περισσότεροι επώνυμοι πέφτουν θύματα απάτης στο διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα, με τελευταία την Μελίνα Ασλανίδου..
The post H Μελίνα Ασλανίδου έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης! «Κάποιος χρησιμοποιεί το όνομα μου» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΘύμα απάτης η Μελίνα Ασλανίδου - Προειδοποιεί τους φανς για προϊόν αδυνατίσματος
Θύμα ψευδών διαδικτυακών διαφημίσεων έπεσε η Μελίνα Ασλανίδου, αφού χωρίς να το γνωρίζει βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε καμπάνια προϊόντος αδυνατίσματος
Διαβάστε το στο lifo.grΘύμα διαδικτυακής απάτης η Μελίνα Ασλανίδου
ΕΛΛAΔΑ
Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Μελίνα Ασλανίδου, όπως ανέφερε σε ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια απεικονιζόταν σε διαφημίσεις για προϊόντα αδυνατίσματος.
«Προσοχή, προσοχή! Καλήμερα παιδιά… Αυτό δεν ισχύει που λένε εδώ… Κάποιος χρησιμοποιεί το όνομα μου για να πουλήσει το προϊόν αυτό… χωρίς προϊόντα αδυνατίζεις αν θέλεις… Απευθυνθήκαμε στη Δίωξη σας το λέμε ενημερωτικά», έγραψε.
απάτηΜελίνα ΑσλανίδουαδυνάτισμαfacebookHas video: Exclude from popular: 0
Διαβάστε το στο topontiki.grΘύμα απάτης η Μελίνα Ασλανίδου – Δείτε τι έπαθε
Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Μελίνα Ασλανίδου. Το τελευταίο διάστημα πολλά πρόσωπα της ελληνικής showbiz έχουν εξαπατηθεί, όπως είχε συμβεί πριν από λίγο καιρό με την Μαρία Μπακοδήμου. Η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους ακολούθους της, πως έπεσε θύμα απάτης, αφού αυτές τις ημέρες εμφανίζεται να πρωταγωνιστεί σε διαφημίσεις για προϊόντα αδυνατίσματος στο Facebook. Η Μελίνα Ασλανίδου […]
Διαβάστε το στο irafina.gr