Επιλογές από Νιγηρία
10:50 - 18/03/2020
Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης Χτες Μπαχρέιν, σήμερα επιστροφή στην Αφρικανική ήπειρο και πιο συγκεκριμένα στη Νιγηρία. Το πρωτάθλημα παίζεται ακόμα κανονικά και απ’ ότι είδα αναβλήθηκε μόνο το γυναικείο για μία βδομάδα. Προς ώρας έχουν αναφερθεί μόλις 3 κρούσματα στο Λάγος όποτε δεν υπάρχει θέμα. Δέκα ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα οπότε κάνω τη διαλογή μου. ...
The post Επιλογές από Νιγηρία appeared first on AgrinioNews.
Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Επιλογές από Νιγηρία
Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης Χτες Μπαχρέιν, σήμερα επιστροφή στην Αφρικανική ήπειρο και πιο συγκεκριμένα στη Νιγηρία. Το πρωτάθλημα παίζεται ακόμα κανονικά και απ’ ότι είδα αναβλήθηκε μόνο το γυναικείο για μία βδομάδα. Προς ώρας έχουν αναφερθεί μόλις 3 κρούσματα στο Λάγος όποτε δεν υπάρχει θέμα. Δέκα ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα οπότε κάνω τη διαλογή μου. […]
The post Επιλογές από Νιγηρία appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.grΕπιλογές από Νιγηρία
Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης Χτες Μπαχρέιν, σήμερα επιστροφή στην Αφρικανική ήπειρο και πιο συγκεκριμένα στη Νιγηρία. Το πρωτάθλημα παίζεται ακόμα κανονικά και απ’ ότι είδα αναβλήθηκε μόνο το γυναικείο για μία βδομάδα. Προς ώρας έχουν αναφερθεί μόλις 3 κρούσματα στο Λάγος όποτε δεν υπάρχει θέμα. Δέκα ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα οπότε κάνω τη διαλογή μου. […]
The post Επιλογές από Νιγηρία appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΣτοίχημα: Επιλογές από Νιγηρία
Διαβάστε το στο irafina.grΕπιλογές από Νιγηρία
Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης Χτες Μπαχρέιν, σήμερα επιστροφή στην Αφρικανική ήπειρο και πιο συγκεκριμένα στη Νιγηρία. Το πρωτάθλημα παίζεται ακόμα κανονικά και απ’ ότι είδα αναβλήθηκε μόνο το γυναικείο για μία βδομάδα. Προς ώρας έχουν αναφερθεί μόλις 3 κρούσματα στο Λάγος όποτε δεν υπάρχει θέμα. Δέκα ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα οπότε κάνω τη διαλογή μου. …
The post Επιλογές από Νιγηρία appeared first on AgrinioPress.
Διαβάστε το στο agriniopress.grΕπιλογές από Νιγηρία Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης
Χτες Μπαχρέιν, σήμερα επιστροφή στην Αφρικανική ήπειρο και πιο συγκεκριμένα στη Νιγηρία. Το πρωτάθλημα παίζεται ακόμα κανονικά και απ’ ότι είδα αναβλήθηκε μόνο το γυναικείο για μία βδομάδα. Προς ώρας έχουν αναφερθεί μόλις 3 κρούσματα στο Λάγος όποτε δεν υπάρχει θέμα. Δέκα ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα οπότε κάνω τη διαλογή μου. Διαλέγω βασικά δύο ομάδες ...
The post Επιλογές από Νιγηρία Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης appeared first on e-ptolemeos.gr.
Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr