Επιλογές από Νιγηρία

10:50 - 18/03/2020

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης Χτες Μπαχρέιν, σήμερα επιστροφή στην Αφρικανική ήπειρο και πιο συγκεκριμένα στη Νιγηρία. Το πρωτάθλημα παίζεται ακόμα κανονικά και απ’ ότι είδα αναβλήθηκε μόνο το γυναικείο για μία βδομάδα. Προς ώρας έχουν αναφερθεί μόλις 3 κρούσματα στο Λάγος όποτε δεν υπάρχει θέμα. Δέκα ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα οπότε κάνω τη διαλογή μου. ... The post Επιλογές από Νιγηρία appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επιλογές από Νιγηρία

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης Χτες Μπαχρέιν, σήμερα επιστροφή στην Αφρικανική ήπειρο και πιο συγκεκριμένα στη Νιγηρία. Το πρωτάθλημα παίζεται ακόμα κανονικά και απ’ ότι είδα αναβλήθηκε μόνο το γυναικείο για μία βδομάδα. Προς ώρας έχουν αναφερθεί μόλις 3 κρούσματα στο Λάγος όποτε δεν υπάρχει θέμα. Δέκα ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα οπότε κάνω τη διαλογή μου. […] The post Επιλογές από Νιγηρία appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Επιλογές από Νιγηρία

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης Χτες Μπαχρέιν, σήμερα επιστροφή στην Αφρικανική ήπειρο και πιο συγκεκριμένα στη Νιγηρία. Το πρωτάθλημα παίζεται ακόμα κανονικά και απ’ ότι είδα αναβλήθηκε μόνο το γυναικείο για μία βδομάδα. Προς ώρας έχουν αναφερθεί μόλις 3 κρούσματα στο Λάγος όποτε δεν υπάρχει θέμα. Δέκα ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα οπότε κάνω τη διαλογή μου. […] The post Επιλογές από Νιγηρία appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Στοίχημα: Επιλογές από Νιγηρία

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης Χτες Μπαχρέιν, σήμερα επιστροφή στην Αφρικανική ήπειρο και πιο συγκεκριμένα στη Νιγηρία. Το πρωτάθλημα παίζεται ακόμα κανονικά και απ’ ότι είδα αναβλήθηκε μόνο το γυναικείο για μία βδομάδα. Προς ώρας έχουν αναφερθεί μόλις 3 κρούσματα στο Λάγος όποτε δεν υπάρχει θέμα. Δέκα ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα οπότε κάνω τη διαλογή μου. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Επιλογές από Νιγηρία

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης Χτες Μπαχρέιν, σήμερα επιστροφή στην Αφρικανική ήπειρο και πιο συγκεκριμένα στη Νιγηρία. Το πρωτάθλημα παίζεται ακόμα κανονικά και απ’ ότι είδα αναβλήθηκε μόνο το γυναικείο για μία βδομάδα. Προς ώρας έχουν αναφερθεί μόλις 3 κρούσματα στο Λάγος όποτε δεν υπάρχει θέμα. Δέκα ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα οπότε κάνω τη διαλογή μου. … The post Επιλογές από Νιγηρία appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Επιλογές από Νιγηρία Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Χτες Μπαχρέιν, σήμερα επιστροφή στην Αφρικανική ήπειρο και πιο συγκεκριμένα στη Νιγηρία. Το πρωτάθλημα παίζεται ακόμα κανονικά και απ’ ότι είδα αναβλήθηκε μόνο το γυναικείο για μία βδομάδα. Προς ώρας έχουν αναφερθεί μόλις 3 κρούσματα στο Λάγος όποτε δεν υπάρχει θέμα. Δέκα ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα οπότε κάνω τη διαλογή μου. Διαλέγω βασικά δύο ομάδες ... The post Επιλογές από Νιγηρία Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agrinionews.gr

Διαχείριση- ανέκδοτο, τους ξεμπρόστιασε ο Δαουτίδης

Συνάντηση Παπαναστασίου-Μπελέρη

Τα πρώτα ευρήματα από τις κάμερες του σπιτιού του Μπάλντοκ: Τι εκτιμά η ΕΛΑΣ για τα αίτια θανάτου

Αθώοι οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 57χρονου στο γήπεδο των Παπαδατών

Παρεμβάσεις σε δρόμους και δημόσιους χώρους από συνεργεία του Δήμου Μεσολογγίου

Δήμος Ξηρομέρου: Κατάλληλο το νερό της Χρυσοβίτσας για πόση και μαγείρεμα