Σπήλιος Λιβανός: “Είναι η ώρα της κατίσχυσης του εμείς έναντι του εγώ”
18:12 - 18/03/2020
O Σπήλιος Λιβανός, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, τοποθετήθηκε στο ζήτημα αντιμετώπισης του κορωνοϊού κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Ναυτιλίας στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο κ. Λιβανός ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού. Ανέδειξε την τεράστια συμβολή του δημόσιου συστήματος ...
The post Σπήλιος Λιβανός: “Είναι η ώρα της κατίσχυσης του εμείς έναντι του εγώ” appeared first on AgrinioNews.
Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπήλιος Λιβανός “Είναι η ώρα της κατίσχυσης του εμείς έναντι του εγώ” (video)
O Σπήλιος Λιβανός, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, τοποθετήθηκε στο ζήτημα αντιμετώπισης του κορωνοϊού κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Ναυτιλίας στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο κ. Λιβανός ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού. Ανέδειξε την τεράστια συμβολή του δημόσιου συστήματος …
The post Σπήλιος Λιβανός “Είναι η ώρα της κατίσχυσης του εμείς έναντι του εγώ” (video) appeared first on AgrinioPress.
Διαβάστε το στο agriniopress.gr