Δημήτρης Σαββόπουλος: Διάψευση Δημοσιεύματος σχετικά με τις σχέσεις Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς- Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη
16:12 - 19/03/2020
Έπειτα από δημοσιεύματα σε τοπικές ιστοσελίδες της Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με τις «κρατούσες σχέσεις» Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας-Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, λόγω Κορωναϊου, ο κ. Σαββόπουλος δήλωσε τα εξής: «Ουδέποτε χάλασαν οι σχέσεις μου με τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Κασαπίδη λόγω του Κορωναϊού. Ο Περιφερειάρχης βρίσκεται συνεχώς σε επαφή μαζί μου, είναι ενήμερος για τις εξελίξεις στην περιοχή και τα ...
The post Δημήτρης Σαββόπουλος: Διάψευση Δημοσιεύματος σχετικά με τις σχέσεις Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς- Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη appeared first on e-ptolemeos.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Δ. Σαββόπουλος διαψεύδει το δημοσίευμα σχετικά με τις σχέσεις του με Γιώργο Κασαπίδη
Διάψευση Δημοσιεύματος σχετικά με τις σχέσεις Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς- Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Έπειτα από δημοσιεύματα σε τοπικές ιστοσελίδες της Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με τις «κρατούσες σχέσεις» Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας-Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, λόγω Κορωναϊου, ο κ. Σαββόπουλος δήλωσε τα εξής: «Ουδέποτε χάλασαν οι σχέσεις μου με τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Κασαπίδη λόγω του Κορωναϊού. Ο Περιφερειάρχης βρίσκεται συνεχώς σε […]
Διαβάστε το στο