Κατερίνη: Ξηλώνουν μέχρι και τα παγκάκια από τις πλατείες για να μένουν μέσα οι ηλικιωμένοι

16:46 - 20/03/2020

Οι δήμοι λόγω του κορωνοϊού αφαιρούν τα παγκάκια για να μην συνωστίζονται οι ηλικιωμένοι Απίστευτες εικόνες στην Κατερίνη όπου συνεργεία του δήμου ξηλώνουν από το πρωί τα παγκάκια στις πλατείες για να μην συνωστίζονται οι ηλικιωμένοι. Ο πρωθυπουργός, οι γιατροί και όσοι συμμετέχουν στη τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλεται τα τελευταία 24ωρα προκειμένου να περιοριστούν οι μετακινήσεις και οι συναθροίσεις των […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνη: Ξηλώνουν μέχρι και τα παγκάκια από τις πλατείες για να μένουν μέσα οι ηλικιωμένοι-ΦΩΤΟ

Οι δήμοι λόγω του κορωνοϊού αφαιρούν τα παγκάκια για να μην συνωστίζονται οι The post Κατερίνη: Ξηλώνουν μέχρι και τα παγκάκια από τις πλατείες για να μένουν μέσα οι ηλικιωμένοι-ΦΩΤΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ! Ξηλώνουν μέχρι και τα παγκάκια από τις πλατείες για να μένουν μέσα οι ηλικιωμένοι (ΦΩΤΟ)

Οι δήμοι λόγω του κορωνοϊού αφαιρούν τα παγκάκια για να μην συνωστίζονται οι ηλικιωμένοι Απίστευτες εικόνες  όπου συνεργεία του δήμου ξηλώνουν από το πρωί τα παγκάκια στις πλατείες για να μην συνωστίζονται οι ηλικιωμένοι . Ο πρωθυπουργός, οι γιατροί και όσοι συμμετέχουν στη τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλεται τα τελευταία 24ωρα προκειμένου να περιοριστούν οι μετακινήσεις […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή