Ο Λεμπρόν Τζείμς αποκάλυψε σε ποια ομάδα θέλει να κλείσει την καριέρα του

15:40 - 21/03/2020

«Για πάντα στους Λέικερς», αυτό ήταν το μήνυμα του Λεμπρόν Τζέιμς, όταν ερωτήθηκε για το που θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του. Mία δήλωση που σίγουρα θα προκαλέσει χαρά στις τάξεις των φίλων των Λέικερς πραγματοποίησε ο Λεμπρόν Τζέιμς. Συγκεκριμένα ο «βασιλιάς» σε ερώτηση φίλου της ομάδας στα social media για το μέλλον του απάντησε: «Ακόμα παίζω φίλε και θέλω να έχω ανοιχτές όλες τις επιλογές μου. Αυτή τη στιγμή όμως θα σου πω ένα πράγμα: Δεν θέλω να βρίσκομαι πουθενά αλλού εκτός από εδώ. Θέλω να είμαι Λέικερ για την υπόλοιπη ζωή μου», δείχνοντας αφενός πως έχει αφήσει οριστικά πίσω του το Κλίβελαντ και τους Καβαλίερς και αφετέρου πως έχει πραγματικά δεθεί με την ομάδα των «λιμνανθρώπων» και

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις