Η Μαρέβα Μητσοτάκη καλεί τον κόσμο να βγει ξανά στα μπαλκόνια την Κυριακή το βράδυ να χειροκροτήσει γιατρούς και νοσηλευτές!

00:09 - 22/03/2020

Ραντεβού με τους Έλληνες πολίτες στα μπαλκόνια δίνει ξανά η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη – Γκραμπόφσκι προκειμένου να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί το ιατρικο-νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας που δίνει «μάχη» με τον κοροναϊό στα Νοσοκομεία. Ειδικότερα, με ανάρτησή της στο Twitter, η Μαρέβα Μητσοτάκη ζητά από τους πολίτες να βγουν ξανά στις μπαλκόνια τους και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρέβα Μητσοτάκη: Ξανά στα μπαλκόνια για να χειροκροτήσουμε γιατρούς και νοσηλευτές

Η σύζυγος του Πρωθυπουργού είχε απευθύνει κάλεσμα και την περασμένη εβδομάδα προς τους πολίτες να πράξουν το ίδιο ως ένδειξη αλληλεγγύης The post Μαρέβα Μητσοτάκη: Ξανά στα μπαλκόνια για να χειροκροτήσουμε γιατρούς και νοσηλευτές appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Κορονοϊό: Κόσμος βγήκε στα μπαλκόνια και χειροκρότησε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό

Για ακόμη μια φορά κόσμος βγήκε στις 21:00 στα μπαλκόνια του και χειροκρότησε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας που μάχονται καθημερινά με τον κορονοϊό, μετά από διαδικτυακό κάλεσμα.         Στα μπαλκόνια τους βγήκαν οι Έλληνες στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής και χειροκρότησαν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της χώρας, που καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες καθημερινά, φροντίζοντας για την υγεία όλων εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Πολλοί ήταν οι πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Μαρέβας Μητσοτάκη, η οποία είχε προ ημερών αναρτήσει στο twitter την πρωτοβουλία για το χειροκρότημα. Σε ανάλογη ένδειξη ευγνωμοσύνης και ευχαριστιών

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή