Νεαρή γυναίκα από την Κρήτη: Πέμπτη μέρα νοσηλείας! Είμαι 28 χρονών, υγιέστατη και προσβλήθηκα από το κορονοϊό.
17:18 - 22/03/2020
“Αυτός ο εχθρός δεν κοιτάζει ηλικίες” ανέφερε στην χθεσινή του ενημέρωση ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του ΕΟΔΥ κ. Σωτήρης Τσιόδρας και αυτό το βιώνει έντονα μια νεαρή γυναίκα από το Ηράκλειο Κρήτης. Η 28χρονη γυναίκα με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο facebook κάνει έκκληση σε όλους μας να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών και […]
The post Νεαρή γυναίκα από την Κρήτη: Πέμπτη μέρα νοσηλείας! Είμαι 28 χρονών, υγιέστατη και προσβλήθηκα από το κορονοϊό. appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε Περισσότερα στο logiastarata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κρήτη: Κοπέλα εκπέμπει σήμα κινδύνου - «Είμαι 28 χρονών, υγιέστατη και προσβλήθηκα από το κοροναϊό».
Μια 28χρονη ασθενής με κοροναϊό από την Κρήτη περιγράφει την εμπειρία της με τον ιό μέσα από ανάρτησή της στα social media. Μάς καλεί να προσέχουμε, να μένουμε σπίτι και να μην πανικοβαλόμαστε.
The post Κρήτη: Κοπέλα εκπέμπει σήμα κινδύνου - «Είμαι 28 χρονών, υγιέστατη και προσβλήθηκα από το κοροναϊό». appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr