Δανάη Παππά: «Στην αρχή, με ενοχλούσε πολύ…. Ήθελα να αρπάξω το τηλέφωνο και να μιλήσω άσχημα»

20:30 - 10/10/2019

Η Δανάη Παππά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People και στη Φανή Πλατσατούρα, μίλησε μεταξύ άλλων για τα δημοσιεύματα […] The post Δανάη Παππά: «Στην αρχή, με ενοχλούσε πολύ…. Ήθελα να αρπάξω το τηλέφωνο και να μιλήσω άσχημα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δανάη Παππά: Στην αρχή, με ενοχλούσε πολύ…. Ήθελα να αρπάξω το τηλέφωνο και να μιλήσω άσχημα

Για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να «αλλάζει» συνέχεια κάποιον σύντροφο μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People και στη Φανή Πλατσατούρα, η Δανάη Παππά. Φαντάζομαι δεν ήταν, επίσης, εύκολο να σου χρεώνουν κάθε εβδομάδα διαφορετικό σύντροφο… Είναι όμως κάτι που συμβαίνει! Δεν είμαι η πρώτη που το έπαθε και δεν θα είμαι και η τελευταία! Ήμουν κάπως προετοιμασμένη για αυτό, όχι, βέβαια, στον βαθμό που συνέβη. Με τίποτα σε αυτόν τον βαθμό! Στην αρχή, με ενοχλούσε πολύ. Προσβαλλόμουν. Ήθελα να αρπάξω το τηλέφωνο και να μιλήσω άσχημα. Γιατί ήταν ψέματα, δεν μπορούσα να δεχθώ ότι κάποιος πιστεύει για μένα κάτι που δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Από την άλλη, δεν ήθελα

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο