Συγκινεί η Κατερίνα Γκαγκάκη για τον 83χρονο πατέρα της – “Προετοιμάζομαι για κάθε τύπου σενάριο”

17:22 - 23/03/2020

Στον αέρα του Happy Day βρέθηκε, το πρωί της Δευτέρας, η Κατερίνα Γκαγκάκη μέσω skype. Η συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα […] The post Συγκινεί η Κατερίνα Γκαγκάκη για τον 83χρονο πατέρα της – “Προετοιμάζομαι για κάθε τύπου σενάριο” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί η Κατερίνα Γκαγκάκη για τον 83χρονο πατέρα της: "Προετοιμάζομαι για κάθε σενάριο" (VIDEO)

Στον αέρα του Happy Day βρέθηκε, το πρωί της Δευτέρας, η Κατερίνα Γκαγκάκη μέσω skype και μεταξύ άλλων μίλησε για τους περιορισμούς που βιώνει λόγω κορωνοϊού μένοντας σπίτι ενώ η σκέψξη της βρίσκεται συνεχώς στον 83χρονο πατέρα της. “Να πω την αλήθεια, είμαι αρκετά θυμωμένη και μου φαίνεται αδιανόητο” σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γκαγκάκη, προσθέτοντας πως “μένω στο κέντρο της Αθήνας και μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι της τελευταίες μέρες. Είδα πάρα πολύ κόσμο έξω, ακόμα και χθες, ενώ σήμερα βλέπω ακόμα κίνηση από το μπαλκόνι μου. Εγώ είμαι κατά κύριο λόγο στο σπίτι από τη μέρα που σταματήσαμε την εκπομπή, ενώ πηγαίνω μόνο κάποια πράγματα στον πατέρα μου και τα αφήνω έξω από το σπίτι

Διαβάστε το στο thestival.gr

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Προετοιμάζομαι για κάθε σενάριο» (βίντεο)

Στον «αέρα» της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε, το πρωί της Δευτέρας (23/3), η Κατερίνα Γκαγκάκη μέσω skype. Η συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ μίλησε, μέσα σε όλα, για τους περιορισμούς που βιώνει λόγω κορονοϊού μένοντας σπίτι ενώ η σκέψξη της βρίσκεται συνεχώς στον 83χρονο πατέρα της. «Να πω την αλήθεια, είμαι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Απίστευτα τα λόγια της Γκαγκάκη για τον 83χρονο πατέρα της: Προετοιμάζομαι για κάθε σενάριο

Στον αέρα του Happy Day βρέθηκε, το πρωί της Δευτέρας, η Κατερίνα Γκαγκάκη μέσω skype. Η συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ μίλησε, μέσα σε όλα, για τους περιορισμούς που βιώνει λόγω κορονοϊού μένοντας σπίτι ενώ η σκέψη της βρίσκεται συνεχώς στον 83χρονο πατέρα της. Να πω την αλήθεια, είμαι αρκετά θυμωμένη και μου φαίνεται αδιανόητο σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γκαγκάκη, προσθέτοντας πως μένω στο κέντρο της Αθήνας και μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι της τελευταίες μέρες. Είδα πάρα πολύ κόσμο έξω, ακόμα και χθες, ενώ σήμερα βλέπω ακόμα κίνηση από το μπαλκόνι μου. Εγώ είμαι κατά κύριο λόγο στο σπίτι από τη μέρα που σταματήσαμε την εκπομπή, ενώ πηγαίνω μόνο κά

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο