Κορωνοϊός: Η Γκρέτα Τούνμπεργκ «πιθανότατα» προσβλήθηκε από τον ιό
19:44 - 24/03/2020
Η έφηβη ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ ανακοίνωσε σήμερα ότι «πιθανότατα» είναι φορέας του νέου κορωνοϊού, αφού παρουσίασε συμπτώματα μετά την επιστροφή της στη Σουηδία από ένα ταξίδι στην κεντρική Ευρώπη. «Πριν από περίπου δέκα ημέρες, άρχισα να αισθάνομαι ορισμένα συμπτώματα (…) ήμουν κουρασμένη, είχα ρίγη, πονόλαιμο και έβηχα» ανέφερε στον λογαριασμό...
The post Κορωνοϊός: Η Γκρέτα Τούνμπεργκ «πιθανότατα» προσβλήθηκε από τον ιό appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε Περισσότερα στο crashonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Γκρέτα Τούνμπεργκ ανακοίνωσε ότι «πιθανότατα» πάσχει από κορωνοϊό
Η έφηβη ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ ανακοίνωσε σήμερα ότι «πιθανότατα» είναι φορέας του νέου κορονοϊού, αφού παρουσίασε συμπτώματα μετά την επιστροφή της στη Σουηδία από ένα ταξίδι στην κεντρική Ευρώπη.
Διαβάστε το στο kathimerini.grΗ Γκρέτα Τούνμπεργκ «πιθανότατα» προσβλήθηκε από τον νέο κορωνοϊό
Η έφηβη ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ ανακοίνωσε ότι «πιθανότατα» είναι φορέας του νέου κορωνοϊού, αφού παρουσίασε συμπτώματα μετά την επιστροφή της στη Σουηδία από ένα ταξίδι στην κεντρική Ευρώπη.
«Πριν από περίπου δέκα ημέρες, άρχισα να αισθάνομαι ορισμένα συμπτώματα (...) ήμουν κουρασμένη, είχα ρίγη, πονόλαιμο και έβηχα», ανέφερε στον λογαριασμό της στο Instagram.Αφού επέστρεψε από το ταξίδι της στις αρχές Μαρτίου, η νεαρή απομονώθηκε μαζί με τον πατέρα της για προληπτικούς λόγους «επειδή ο αριθμός των κρουσμάτων του Covid-19 (για παράδειγμα στη Γερμανία) αυξανόταν παρόμοια με της Ιταλίας».Εμφάνισε τα συμπτώματα ταυτόχρονα με τον πατέρα της, ο οποίος ταξίδεψε μαζί της από τις Βρυξέλλες.«Είνα
Διαβάστε το στο Κοροναϊός: Η Γκρέτα Τούνμπεργκ «πιθανότατα» προσβλήθηκε από τον ιό - «Είμαι σε απομόνωση»
H Γκρέτα Τούνμπεργκ η γνωστή έφηβη ακτιβίστρια για το περιβάλλον ανακοίνωσε σήμερα ότι «πιθανότατα» είναι φορέας του νέου κοροναϊού, αφού παρουσίασε συμπτώματα μετά την επιστροφή της στη Σουηδία από ένα ταξίδι στην κεντρική Ευρώπη.
The post Κοροναϊός: Η Γκρέτα Τούνμπεργκ «πιθανότατα» προσβλήθηκε από τον ιό - «Είμαι σε απομόνωση» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Γκρέτα Τούνμπεργκ «πιθανότατα» προσβλήθηκε από τον νέο κορονοϊό
Η έφηβη ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ ανακοίνωσε σήμερα ότι «πιθανότατα» είναι φορέας του νέου κορονοϊού, αφού παρουσίασε συμπτώματα μετά την επιστροφή της στη Σουηδία από ένα ταξίδι στην κεντρική Ευρώπη. «Πριν από περίπου δέκα ημέρες, άρχισα να αισθάνομαι ορισμένα συμπτώματα (…) ήμουν κουρασμένη, είχα ρίγη, πονόλαιμο και έβηχα» ανέφερε στον λογαριασμό της στο Instagram. Αφού επέστρεψε […]
Διαβάστε το στο politik.grΓκρέτα Τούνμπεργκ: Πιθανότατα προσβλήθηκα από τον κορονοϊό
Η Γκρέτα Τούνμπεργκ ανακοίνωσε σήμερα ότι «πιθανότατα» είναι φορέας του νέου κορονοϊού. Απομονώθηκε μαζί με τον πατέρα της.Η νεαρή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ ανακοίνωσε την Τρίτη ότι «πιθανότατα» είναι φορέας του νέου κορονοϊού, αφού παρουσίασε συμπτώματα μετά την επιστροφή της στη Σουηδία από ένα ταξίδι στην κεντρική Ευρώπη.
«Πριν από περίπου δέκα ημέρες, άρχισα να αισθάνομαι ορισμένα συμπτώματα (...) ήμουν κουρασμένη, είχα ρίγη, πονόλαιμο και έβηχα» ανέφερε στον λογαριασμό της στο Instagram.
Αφού επέστρεψε από το ταξίδι της στις αρχές Μαρτίου, η νεαρή απομονώθηκε μαζί με τον πατέρα της για προληπτικούς λόγους «επειδή ο αριθμός των κρουσμάτων του Covid-19 (για παράδειγμα στη Γερμανία) αυξα
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr