«Μένουμε Σπίτι»: Η τρυφερή φωτογραφία του πρωθυπουργού με τα 3 του παιδιά και τον σκύλο του
00:00 - 25/03/2020
Με μια φωτογραφία από το σπίτι του προσπάθησε να δώσει το μήνυμα «Μένουνε σπίτι» ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η φωτογραφία δείχνει τα τρία του παιδιά, τον Κωνσταντίνο, την Δανάη και την Σοφία και το σκυλάκι τους αγκαλιά στο κρεβάτι. «Μένουνε σπίτι! (Εγώ γραφείο…)», έγραψε στη λεζάντα ο πρωθυπουργός. View this post on Instagram Μένουν σπίτι! (Εγώ […]
The post «Μένουμε Σπίτι»: Η τρυφερή φωτογραφία του πρωθυπουργού με τα 3 του παιδιά και τον σκύλο του appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μένουμε σπίτι: Η φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα τρία παιδιά του
«Μένουν σπίτι! (Εγώ γραφείο…)» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε στο Instagram ο Κυριάκος Μητσοτάκης Το μήνυμα «μένουμε σπίτι», τη βασική, δηλαδή, οδηγία των ειδικών προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού στην Ελλάδα τόνισε για άλλη μια φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Στη φωτογραφία εμφανίζονται τα τρία παιδιά του πρωθυπουργού, Δάφνη, Κωνσταντίνος και Σοφία, ξαπλωμένα στο κρεβάτι. «Μένουν σπίτι! (Εγώ […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr