Ρωσία: Σεισμός 7,5 Ρίχτερ στα νησιά Κουρίλες

09:00 - 25/03/2020

Σεισμική δόνηση μεγέθους 7,5 βαθμών σημειώθηκε σήμερα στα ανοικτά των νησιών που είναι γνωστά με την ονομασία Κουρίλες στη Ρωσία, σε εστιακό βάθος 59 χιλιομέτρων, ανακοίνωσε το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (USGS). Αρχικά, το αμερικανικό ινστιτούτο εκτίμησε ότι ο σεισμός είχε μέγεθος 7,8 βαθμών. Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε σε απόσταση περίπου 1.400 χιλιομέτρων βορειοανατολικά από την πόλη Σαπόρο της Ιαπωνίας, διευκρίνισε το ινστιτούτο. Το αμερικανικό κέντρο έγκαιρης προειδοποίησης για τσουνάμι στον Ειρηνικό Ωκεανό ανακοίνωσε από την πλευρά του ότι ακόμη «αναλύει» τα δεδομένα του σεισμού για να «προσδιορίσει το επίπεδο του κινδύνου». «Αυτή η σεισμική δόνηση υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσ

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ στην Πάργα

Νέος σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην Πάργα, με την ισχύ να υπολογίζεται στα 3,9 Ρίχτερ...

Διαβάστε το στο Zougla

Σεισμός 4 Ρίχτερ στην Πάργα

Υπενθυμίζεται πως ισχυρός σεισμός 5,6 Ρίχτερ ταρακούνησε την Πάργα τα ξημερώματα του Σαββάτου (21/03/2020).

Διαβάστε το στο tanea.gr

Νέος σεισμός 4 Ρίχτερ στην Πάργα

Νέος σεισμός σημειώθηκε στην Πάργα, με την ισχύ να υπολογίζεται στα 4 Ρίχτερ. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε επίκεντρο 16 χιλιόμετρα ανατολικά της Πάργας. Το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα. Υπενθυμίζεται πως ισχυρός σεισμός 5,6 Ρίχτερ ταρακούνησε την Πάργα τα ξημερώματα του Σαββάτου (21.03.2020), προκαλώντας εκτεταμένες... The post Νέος σεισμός 4 Ρίχτερ στην Πάργα appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Σεισμός τώρα: 4 Ρίχτερ στην Πάργα

 Σεισμός 4 Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο στην Πάργα. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Σεισμολογικό Ινστιτούτο ο σεισμός πραγματοποιήθηκε 16 χιλιόμετρα ανατολικά της Πάργας, ενώ το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα  10 χιλιόμετρα.

Διαβάστε το στο madata.gr

Σεισμός 5,7 Ρίχτερ στη Ρωσία

Lamianow.gr Σεισμός 5,7 Ρίχτερ στη Ρωσία Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Ρωσία, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο. Η δόνηση είχε εστιακό βάθος 180 χλμ και επίκεντρο στα 340 χλμ νότια της πόλης Πετροπαβλόσκ-Καμτσάτσκι. Σεισμός 5,7 Ρίχτερ στη Ρωσία Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Σεισμός 4 Ρίχτερ στην Πάργα

Υπενθυμίζεται πως ισχυρός σεισμός 5,6 Ρίχτερ ταρακούνησε την Πάργα τα ξημερώματα του Σαββάτου (21/03/2020). Νέος σεισμός σημειώθηκε στην Πάργα, με την ισχύ να υπολογίζεται στα 4 Ρίχτερ. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε επίκεντρο 16 χιλιόμετρα ανατολικά της Πάργας. Το επίκεντρό του εντοπίζεται 14 χλμ. ανατολικά – βορειοανατολικά της Πάργας, σύμφωνα με το ... The post Σεισμός 4 Ρίχτερ στην Πάργα appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Σεισμός 4 ρίχτερ στην Πάργα

Νέος σεισμός σημειώθηκε στην Πάργα, με την ισχύ να υπολογίζεται στα 4 Ρίχτερ. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε επίκεντρο 16 χιλιόμετρα ανατολικά της Πάργας. Το επίκεντρό του εντοπίζεται 14 χλμ. ανατολικά – βορειοανατολικά της Πάργας, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο. Υπενθυμίζεται πως ισχυρός σεισμός 5,6 Ρίχτερ ταρακούνησε την Πάργα τα ξημερώματα του … The post Σεισμός 4 ρίχτερ στην Πάργα appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Σεισμός 4 Ρίχτερ στην Πάργα

Σεισμός 4 Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο στην Πάργα. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Σεισμολογικό Ινστιτούτο ο σεισμός...

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Σεισμός 4 Ρίχτερ στην Πάργα

Το εστιακό βάθος ήταν 10 χλμ.

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο