Παπανδρέου: «Θετικό μήνυμα το ότι η ΕΕ έδωσε το "πράσινο φως" για ενταξιακές διαπραγματεύσεις με Β. Μακεδονία-Αλβανία»

10:14 - 25/03/2020

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η ΕΕ έδωσε το «πράσινο φως» για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Βόρειας Μακεδονίας και της Αλβανίας, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ και πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.«Έπειτα από τόσες πολλές αναβολές, [...]

Διαβάστε Περισσότερα στο matrix24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Παπανδρέου: "Θετικό μήνυμα η απόφαση για ενταξιακές συνομιλίες με Βόρεια Μακεδονία και Αλβανία"

Θετικό μήνυμα χαρακτηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, την απόφαση της ΕΕ να ξεκινήσουν οι ενταξιακές συνομιλίες με τα Σκόπια και την Αλβανία. Ο κ. Παπανδρέου σχολίασε στο twitter: «Μετά από πολλές καθυστερήσεις η Ευρωπαϊκή Ένωση έδωσε το πράσινο φως για προ ενταξιακές συνομιλίες με τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία. Ένα θετικό μήνυμα αναγκαίο σ΄αυτές τις δύσκολες εποχές».

Διαβάστε το στο thestival.gr

Παπανδρέου: Θετικό μήνυμα η απόφαση της Ε.Ε. για ενταξιακές συνομιλίες με Β. Μακεδονία και Αλβανία

Ως «θετικό μήνυμα» χαρακτηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ξεκινήσουν οι ενταξιακές συνομιλίες με τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία. The post Παπανδρέου: Θετικό μήνυμα η απόφαση της Ε.Ε. για ενταξιακές συνομιλίες με Β. Μακεδονία και Αλβανία appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γ. Παπανδρέου: Θετικό μήνυμα η απόφαση για ενταξιακές συνομιλίες με Βόρεια Μακεδονία και Αλβανία

Θετικό μήνυμα χαρακτηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, την απόφαση της ΕΕ να ξεκινήσουν οι ενταξιακές συνομιλίες με τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία. Ο κ. Παπανδρέου σχολίασε στο twitter: «Μετά από πολλές καθυστερήσεις η Ευρωπαϊκή Ένωση έδωσε το πράσινο φως για προ ενταξιακές συνομιλίες με τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία. Ένα θετικό μήνυμα […]

Διαβάστε το στο politik.gr

Γ. Παπανδρέου: Θετικό μήνυμα η απόφαση για ενταξιακές συνομιλίες με Βόρεια Μακεδονία και Αλβανία

Θετικό μήνυμα χαρακτηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, την απόφαση της ΕΕ να ξεκινήσουν οι ενταξιακές συνομιλίες με τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία. The post Γ. Παπανδρέου: Θετικό μήνυμα η απόφαση για ενταξιακές συνομιλίες με Βόρεια Μακεδονία και Αλβανία appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Γιώργος Παπανδρέου: Θετικό μήνυμα η απόφαση για ενταξιακές συνομιλίες με Βόρεια Μακεδονία και Αλβανία

Θετικό μήνυμα χαρακτηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, την απόφαση της ΕΕ να ξεκινήσουν οι ενταξιακές συνομιλίες με τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία. Ο κ. Παπανδρέου σχολίασε στο twitter: «Μετά από πολλές καθυστερήσεις η Ευρωπαϊκή Ένωση έδωσε το πράσινο φως για προ ενταξιακές συνομιλίες με τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία. Ένα θετικό μήνυμα αναγκαίο σ΄αυτές τις δύσκολες εποχές».

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ matrix24.gr

Euroleague: Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 77-75

Πρόστιμο ύψους 2.800 ευρώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ΔΕΑΒ: Χωρίς θεατές Βόλος-Πανσερραϊκός

Έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου ο Ολυμπιακός

Εντυπωσίασε ο Πετρούνιας στους κρίκους πολύ δυνατή εμφάνιση από την εθνική ανδρών

BookTok: Η κυρίαρχη τάση για το βιβλίο από το TikTok