Κατερίνη: Ρίγη συγκίνησης σκορπούν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που ανεμίζουν την ελληνική σημαία

17:06 - 25/03/2020

Το δικό τους μήνυμα για την 25η Μαρτίου στέλνουν από την Κατερίνη οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, που βρίσκονται σήμερα σε υπηρεσία στους δρόμους της πόλης, σκορπώντας σε όλους ρίγη συγκίνησης. Πριν λίγη ώρα οι αστυνομικοί με τις μοτοσυκλέτες τους έκαναν το γύρο του κέντρου, κρατώντας και ανεμίζοντας την ελληνική σημαία. Όπως ήταν φυσικό, οι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνη: Συγκίνηση με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ να ανεμίζουν την ελληνική σημαία (ΦΩΤΟ)

Το δικό τους μήνυμα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου έστειλαν από την Κατερίνη οι αστυνομικοί της Ομάδας «ΔΙΑΣ», που βρίσκονται σήμερα σε υπηρεσία στους δρόμους της πόλης, σκορπώντας σε όλους ρίγη συγκίνησης. Σήμερα, οι αστυνομικοί με τις μοτοσυκλέτες τους έκαναν το γύρο του κέντρου, κρατώντας και ανεμίζοντας την ελληνική σημαία. Οι λιγοστοί κάτοικοι που βγήκαν για λίγο έξω ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Δείτε τις φωτογραφίες του odelalis.gr:

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή