Εκπαίδευση του υγειονομικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Βόλου

10:20 - 26/03/2020

Την οργάνωση και την οχύρωση των Νοσοκομείων αρμοδιότητάς της, ζητά με έγγραφό της η Διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, στην οποία ανήκει και το Νοσοκομείο Βόλου. Με έγγραφο που στάλθηκε στις 24 Μαρτίου, ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ ζητά απ’ όλα τα Νοσοκομεία να γίνουν εκπαιδεύσεις σε όλο το προσωπικό, νοσηλευτικό και ιατρικό όλων των ειδικοτήτων, για την αντιμετώπιση του κορονοϊου. Ειδικότερα η 5η Υγειονομική Περιφέρεια ζητά από τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων της περιφέρειας που καλύπτει, μεταξύ αυτών και του Νοσοκομείου Βόλου να μεριμνήσει για την εκπαίδευση του προσωπικού, δηλαδή νοσοκομειακούς ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και το νοσηλευτικό προσωπικό στο σύνολό του, στο θέμα του κορoνοϊο

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορονοϊός: Η δωρέα του Φοίνικα Σύρου στο νοσοκομείο του νησιού

Ο Φοίνικας Σύρου παραχώρησε το κοντέινερ που χρησιμοποιούσε ως εκδοτήριο εισιτηρίων στο γήπεδο του στο νοσοκομείο της Σύρου για κάθε χρήση που αυτό επιθυμεί.

Διαβάστε το στο Sport24

Έκκληση για μάσκες κάνει το ιατρικό προσωπικό στο νοσοκομείο «Παπανικολάου»

Έκκληση κάνουν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» για μάσκες προφύλαξης από τον κορωνοϊό. Με ανάρτησή της στο facebook η κόρη του διευθυντή Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου κάνει έκκληση για την άμεση προμήθεια του νοσοκομείου με μάσκες. Αναλυτικά η ανάρτηση: «Ο πατέρας μου δεν έχει Facebook. Είναι ο διευθυντής Β’ ΜΕΘ Παπανικολάου. Θα ήθελε να […] The post Έκκληση για μάσκες κάνει το ιατρικό προσωπικό στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη