Κοροναϊός-Θετικός στον ιό ο Δημήτρης Κρεμαστινός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κοροναϊός : Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κρεμαστινός που διεγνώσθη θετικός

Θετικός στον κοροναϊό διεγνώσθη ο Δημήτρης Κρεμαστινός και νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό

Διαβάστε το στο in.gr

Θετικός στον κορονοϊό ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Κρεμαστινός

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εισήχθη ο πρώην υπουργός Δημήτρης Κρεμαστινός, ο οποίος είναι θετικός στον κορονοϊό.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Στο νοσοκομείο με κοροναϊό ο Δημήτρης Κρεμαστινός

Θετικός στον κοροναϊό διεγνώσθη ο Δημήτρης Κρεμαστινός και νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό

Διαβάστε το στο tanea.gr

Διασωληνωμένος ο Δημήτρης Κρεμαστινός

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο πρώην υπουργός Υγείας επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και πρώην βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Κρεμαστινός.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Στον Ευαγγελισμό με κοροναϊό ο Δημήτρης Κρεμαστινός

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με κοροναϊό μεταφέρθηκε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Κρεμαστινός.  The post Στον Ευαγγελισμό με κοροναϊό ο Δημήτρης Κρεμαστινός appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κορωνοϊός: Στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ο Δημήτρης Κρεμαστινός

Δύσκολες ώρες για το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται με κορωνοϊό ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κ. Δημήτρης Κρεμαστινός. Ο πρώην υπουργός και καθηγητής καρδιολογίας εισήχθη στο νοσοκομείο το πρωί της Πέμπτης και διαγνώστηκε θετικό στον ιό. The post Κορωνοϊός: Στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ο Δημήτρης Κρεμαστινός appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Κορωνοϊός: Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας θετικός στον ιό ο Δημήτρης Κρεμαστινός

Θετικός στον ιό βρέθηκε ο πρώην Υπουργός Υγείας του ΠΑΣΟΚ και νυν βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Κρεμαστινός. The post Κορωνοϊός: Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας θετικός στον ιό ο Δημήτρης Κρεμαστινός appeared first on Iatropedia.

Διαβάστε το στο iatropedia.gr

Με κορονοϊό και ο Δημήτρης Κρεμαστινός

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύεται ο πρώην υπουργός Υγείας, Δημήτρης Κρεμαστινός καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο 77χρονος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ είναι σε καλή κατάσταση και οι γιατροί δηλώνουν αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του. newsit.gr Εθελοντική ψυχολογική υποστήριξη από τον Κώστα Τσαμάκη στους Δημότες του Αγρινίου The post Με κορονοϊό και ο Δημήτρης Κρεμαστινός appeared first on ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Κορωνοϊός: Στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ο Δημήτρης Κρεμαστινός

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με κοροναϊό μεταφέρθηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Κρεμαστινός. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του. Ο 78χρονος καθηγητής καρδιολογίας με την ιδιότητα του ιατρού είχε έρθει αναγκαστικά σε επαφή με αρκετούς ασθενείς τις τελευταίες  ημέρες και εκτιμάται ότι από εκεί […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Κορωνοϊός: Στον Ευαγγελισμό ο Δημήτρης Κρεμαστινός

Ο κορωνοϊός χτύπησε και τη Βουλή. Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εισήχθη το πρωί της Πέμπτης ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Κρεμαστινός Ο πρώην υπουργός Υγείας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και εισήχθη στο νοσοκομείο. powered by Rubicon Project Σύμφωνα με πληροφορίες ο 78χρονος βουλευτής Δωδεκανήσου βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αλλά δεν έχει διασωληνωθεί.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Επειγόντως στον Ευαγγελισμό ο Δημήτρης Κρεμαστινός διεγνώσθη με κορονοϊό

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύεται- με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο οτι διασωληνώθηκε- ο πρώην υπουργός Υγείας επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και πρώην βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Κρεμαστινός.  Ο κ. Κρεμαστινός που είναι 77 ετών διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό.

Διαβάστε το στο madata.gr

Θετικός στο COVID-19 ο Δημήτρης Κρεμαστινός

Θετικός στο COVID-19 ο Δημήτρης Κρεμαστινός Thu, 26/03/2020 - 17:06

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Στον Ευαγγελισμό ο Δημήτρης Κρεμαστινός

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Κρεμαστινός σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στον Ευαγγελισμό και νοσηλεύεται με κορωνοϊό. Όπως αναφέρει το documentonews.gr εισηχθεί στις 11 το πρωί και οι γιατροί, είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του. The post Στον Ευαγγελισμό ο Δημήτρης Κρεμαστινός appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο Κρεμαστινός - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Κρεμαστινός, ο οποίος, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό.

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Στην εντατική του «Ευαγγελισμού», με κορωνοϊό ο Δημήτρης Κρεμαστινός

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύεται ο πρώην υπουργός Υγείας επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και πρώην βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Κρεμαστινός. Ο κος Κρεμαστινός, ο οποίος λόγω της ιατρικής του ιδιότητας, φέρεται να είχε συναντήσει ασθενείς με κορωνοϊό, νοσηλεύεται με απλή μηχανική αναπνευστική υποστήριξη, στην ΜΕΘ, του «Ευαγγελισμού». Ο κ. Κρεμαστινός που είναι 77 ετών διεγνώσθη θετικός […]

Διαβάστε το στο

Στον Ευαγγελισμό ο Δημήτρης Κρεμαστινός

Διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό βρίσκεται ο πρώην Υπουργός Υγείας Δημήτρης Κρεμαστινός. Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και καρδιολόγος βρέθηκε θετικός στον κορωΒρέθηκε νοϊό.Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο πρώην υπουργός πήγε χθες στο Ναυτικό Νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε ο [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Θετικός στον κορονοϊό ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Κρεμαστινός

Θετικός στον κορονοϊό ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Κρεμαστινός 26/03/2020

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Κορωνοϊός: Στον Ευαγγελισμό ο Δημήτρης Κρεμαστινός

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με κορωνοϊό εισήχθη ο πρώην υπουργός Δημήτρης Κρεμαστινός. Ο καθηγητής καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός Υγείας εισήχθη στο νοσοκομείο στις 11 το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του, ενώ διαψεύδουν πως έχει διασωληνωθεί.

Διαβάστε το στο topnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Διαβάστε στην Απογευματινή: Ο Κασσελάκης ανακάλυψε την... πυρίτιδα - Καλά νέα από το υπουργείο Εργασίας, ανεβαίνουν τα ποσά για το εφάπαξ, μπουνιές και χυδαιότητες στη Βουλή, off οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές

Ξυλοδαρμός στην Βουλή: Με 10 χρόνια φυλακή κινδυνεύει ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ. Φλώρος - Στη ΓΑΔΑ πέρασε το βράδυ, σήμερα η απολογία του

Επιχείρηση “Βορράς” από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενόψει ευρωεκλογών - Στο Μαξίμου σήμερα οι βουλευτές της ΝΔ σε Θεσσαλία, Κεντρική και Δυτική Μακεδονία

Premier League: Νίκη εξάδας για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ήττα... πισωγύρισμα για την Νιουκάστλ

Έβερτον - Λίβερπουλ 2-0: Ονείρωξη για τα "ζαχαρωτά", στερούν το πρωτάθλημα από τη συντοπίτισσα

Αλέξης Κούγιας: Συγκίνησε την Έλενα Παπαβασιλείου - "Με έσωσε συγγενής σας"