Σαμπρίνα: «Μου άνοιξε πόρτες η εξωτερική μου εμφάνιση αλλά μου έκλεισε παράθυρα»
15:15 - 23/10/2019
Την Σαμπρίνα συνάντησε η κάμερα της «Ελένης» και η στην αγαπημένη της περιοχή, στη Νέα Σμύρνη. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, […]
The post Σαμπρίνα: «Μου άνοιξε πόρτες η εξωτερική μου εμφάνιση αλλά μου έκλεισε παράθυρα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σαμπρίνα: Η εξωτερική μου εμφάνιση, μού άνοιξε πόρτες και έκλεισε παράθυρα
Η Σαμπρίνα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και αναφέρθηκε στον 15χρονο γιο της, στην καριέρα της αλλά και...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣαμπρίνα: Μου άνοιξε πόρτες η εξωτερική μου εμφάνιση αλλά μου έκλεισε παράθυρα (VIDEO)
Την Σαμπρίνα συνάντησε η κάμερα της «Ελένης» στην αγαπημένη της περιοχή, στη Νέα Σμύρνη και η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον χαϊδευτικό της τίτλο «Barbie της ελληνικής πίστας», για τη σχέση με τον 15χρονο γιο της καθώς και την βοήθεια που είχε στη διάρκεια της καριέςρας της από την γοητευτικής της εξωτερική εμφάνιση.
«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που νοσταλγούν κάτι από τα παλιά, σε κάθε εποχή φροντίζω να βρίσκω αυτό που μου αρέσει. Δεν έχω στο σπίτι μου φωτογραφίες και cd μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σαμπρίνα.
«Στην καθημερινότητα μου δεν έχω καθόλου αυτό της «Barbie». Δεν είμαι η γυναίκα που θα φροντίσει τα νύχια της, μόνο στη δουλειά μου το κάνω» πρόσθεσε η τραγουδίστρι
Διαβάστε το στο thestival.gr«Μου άνοιξε πόρτες η εξωτερική μου εμφάνιση αλλά μου έκλεισε παράθυρα»
«Δεν έχω στο σπίτι μου φωτογραφίες και cd μου»
Διαβάστε το στο news.gr«Μου άνοιξε πόρτες η εξωτερική μου εμφάνιση αλλά μου έκλεισε παράθυρα»
Την Σαμπρίνα συνάντησε η κάμερα της «Ελένης» και η στην αγαπημένη της περιοχή, στη Νέα Σμύρνη. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον χαϊδευτικό της τίτλο «Barbie της ελληνικής πίστας», για τη σχέση με τον 15χρονο γιο της καθώς και την βοήθεια που είχε στη διάρκεια της καριέςρας της από την γοητευτικής της εξωτερική εμφάνιση. […]
Διαβάστε το στο irafina.gr