Κρήτη: 56 τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν για άσκοπες μετακινήσεις

08:09 - 27/03/2020

Συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από την Ελληνική Αστυνομία για τις άσκοπες μετακινήσεις. Χθες, από 06:00 έως 15:00 ώρα, βεβαιώθηκαν σε όλη την επικράτεια 541 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα. 56 περιπτώσεις αφορούν στην Κρήτη. Από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, ημερομηνία έναρξης του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας, έχουν βεβαιωθεί www.ert.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο ert.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνω από 4.000 πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις από τη Δευτέρα

Στα 1.113 ανήλθαν χθες Πέμπτη τα πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.. Από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, έχουν βεβαιωθεί 4.063 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια.

Διαβάστε το στο kathimerini.gr

ΕΛΑΣ: Και νέα πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις

Τους συστηματικούς ελέγχους για την τήρηση του μέτρου περιορισμού των άσκοπων μετακινήσεων συνεχίζει η Ελληνική Αστυνομία.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Πρόστιμα για τις άσκοπες μετακινήσεις στη Λάρισα

Δεκάδες ήταν τα χρηματικά πρόστιμα που βεβαιώθηκαν και στη Λάρισα σε πολίτες που περπατούσαν ή οδηγούσαν τα αυτοκίνητά τους χωρίς να διαθέτουν τη βεβαίωση, είτε γιατί ήταν υπεράριθμοι στα αυτοκίνητα στο πλαίσιο ελέγχων για τις άσκοπες μετακινήσεις. Μόνο προχθές – αφού την πρώτη ημέρα εφαρμογής της απόφασης για περιορισμό των μετακινήσεων οι έλεγχοι ήταν «ελαστικοί» […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr

Κορωνοϊός: Συνολικά 1.113 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις

Στην βεβαίωση 1.113 παραβάσεων του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας για άσκοπες μετακινήσεις προχώρησε χθες (Πέμπτη 26/3), η ΕΛ.ΑΣ, σε όλη... The post Κορωνοϊός: Συνολικά 1.113 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ert.gr

Το τελευταίο σύμβολο της μετεμφυλιακής Ελλάδας

Spam e-mail ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας

Έβρος: Δεν λήγει ο συναγερμός (video)

Στο πλευρό του ΕΟΔΥ οι «Γιατροί του Κόσμου»

Nέος χώρος αιμοδοσίας από το Π.Γ.Ν. «Αττικόν»

Κίνα: «Έξυπνα» γυαλιά εντοπίζουν κρούσματα Covid-2019