Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Όχι, δεν είμαι καλύτερος του Τζόρνταν"
11:33 - 27/03/2020
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε σε ερωτήσεις του κόσμου κάνοντας LIVE στο Instagram, ξεκαθάρισε ότι δεν πιστεύει πως είναι καλύτερος του Τζόρνταν και αποκάλυψε τους αγαπημένους του παίκτες.
Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντετοκούνμπο : Δεν είμαι καλύτερος από τον Τζόρνταν
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε σε ερωτήσεις του κόσμου σε live στο Instagram, τονίζοντας σε μία από αυτές πως δεν είναι καλύτερος παίκτης από τον Μάικλ Τζορνταν
Διαβάστε το στο Αντετοκούνμπο : Δεν είμαι καλύτερος από τον Τζόρνταν
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε σε ερωτήσεις του κόσμου σε live στο Instagram, τονίζοντας σε μία από αυτές πως δεν είναι καλύτερος παίκτης από τον Μάικλ Τζορνταν
Διαβάστε το στο tanea.grΑντετοκούνμπο: “Όχι, δεν είμαι καλύτερος του Τζόρνταν”
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε σε ερωτήσεις του κόσμου κάνοντας LIVE στο Instagram, ξεκαθάρισε ότι δεν πιστεύει πως είναι καλύτερος του Τζόρνταν και αποκάλυψε τους αγαπημένους του παίκτες.
The post Αντετοκούνμπο: “Όχι, δεν είμαι καλύτερος του Τζόρνταν” appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.grΑντετοκούνμπο: “Όχι, δεν είμαι καλύτερος του Τζόρνταν”
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε σε ερωτήσεις του κόσμου κάνοντας LIVE στο Instagram, ξεκαθάρισε ότι δεν πιστεύει πως είναι καλύτερος του Τζόρνταν και αποκάλυψε τους αγαπημένους του παίκτες. O Γιάννης Αντετοκούνμπο εξακολουθεί να προσπαθεί να γεμίσει τον χρόνο του όσο υπάρχει η διακοπή λόγω του κορωνοϊού, κάνοντας αυτή τη φορά LIVE μαζι με την κοπέλα του, […]
The post Αντετοκούνμπο: “Όχι, δεν είμαι καλύτερος του Τζόρνταν” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΑντετοκούνμπο: «Δεν είμαι καλύτερος του Τζόρνταν – Αυτοί είναι οι κορυφαίοι όλων των εποχών»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε σε ερωτήσεις του κόσμου κάνοντας LIVE στο Instagram, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι καλύτερος του Τζόρνταν.
The post Αντετοκούνμπο: «Δεν είμαι καλύτερος του Τζόρνταν – Αυτοί είναι οι κορυφαίοι όλων των εποχών» appeared first on sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grGiannis: «Δεν είμαι καλύτερος από τον Τζόρνταν»
Σε ερωτήσεις του κόσμου απάντησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με την μητέρα του γιού του Μαρία, κατά τη διάρκεια live στο instagram. Ο Giannis δέχθηκε πολλές ερωτήσεις ενώ όταν ρωτήθηκε αν είναι καλύτερος του Μάικλ Τζόρνταν απάντησε: «όχι, δεν είμαι καλύτερος από τον Τζόρνταν». Πιο συγκεκριμένα: Για το ποιοι είναι οι αγαπημένοι του παίκτες είπε: […]
Διαβάστε το στο politik.grΓιάννης Αντετοκούνμπο: «Αυτοί είναι οι αγαπημένοι μου παίκτες στο ΝΒΑ»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια απάντησαν τους καλύτερους στο ΝΒΑ και τους αγαπημένους τους όλων των εποχών.
Διαβάστε το στο fosonline.grΑντετοκούνμπο: «Δεν είμαι καλύτερος από τον Τζόρνταν»
O Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε σε ερωτήσεις του κόσμου σε live στο Instagram, τονίζοντας σε μια από αυτές πως δεν είναι καλύτερος παίκτης από τον Μάικλ Τζορνταν.
Διαβάστε το στο to10.gr