Κικίλιας στο ΑΧΕΠΑ: "Δεν θα ξεχάσουμε την προσπάθεια γιατρών και νοσηλευτών" (video)

16:19 - 27/03/2020

Όσα είπε στους δημοσιογράφους

Διαβάστε Περισσότερα στο patrasevents.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κικίλιας: Δεν θα ξεχάσουμε την προσπάθεια γιατρών και νοσηλευτών (βίντεο)

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ έφθασε πριν από λίγη ώρα ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος έκανε δηλώσεις φορώντας την προστατευτική μάσκα. Ο υπουργός Υγείας έκανε αυτοψία στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους για την υποδοχή κρουσμάτων κορονοϊού, ενώ και είχε και διαδοχικές συναντήσεις. «Ήρθα να δω την συγκλονιστική προσπάθεια που κάνουν γιατροί, νοσηλευτές, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό. Είμαι πολύ […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κικίλιας στο ΑΧΕΠΑ: “Συγκλονιστική η δουλειά γιατρών και νοσηλευτών”

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας επισκέφτηκε το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση στο νοσοκομείο αναφοράς του κορωνοϊού στην πόλη. Ο κ. Κικίλιας έφτασε οδικώς στην πόλη, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με τον διοικητή του νοσοκομείου Παναγιώτη Παντελιάδη όπου ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί. «Ήρθα εδώ στη Θεσσαλονίκη για να […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας