Ο Ηλίας Μόσιαλος και η βιντεοκλήση με την κόρη του που είναι θετική στον κορωνοϊό
00:00 - 28/03/2020
Την αποκάλυψη ότι η κόρη του είναι θετική στον κορωνοϊό έκανε ο καθηγητής, πρώην υπουργός και εκπρόσωπος της ελλάδας για τον κορωνοϊό σε διεθνείς οργανισμούς, Ηλίας Μόσιαλος.
Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηλίας Μόσιαλος: Η κόρη μου νοσεί από τον κορωνοϊό
Το ότι η κόρη του πάσχει από Covid-19 αποκάλυψε μέσω Facebook o Ηλίας Μόσιαλος
Διαβάστε το στο Ηλίας Μόσιαλος: Η κόρη του προσβλήθηκε από κορονοϊό
Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Στην αποκάλυψη ότι η κόρη του έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό προχώρησε, μέσω Facebook, ο…
Διαβάστε το στο NewsBombΗλίας Μόσιαλος: Η κόρη του προσβλήθηκε από κορωνοϊό [εικόνα]
Η κόρη του Ηλία Μόσιαλου, είναι σε απομόνωση γιατί έπεσε και αυτή θύμα του κορωνοϊού. Οπως αποκάλυψε ο ίδιος ο κ. Μόσιαλος ο οποίος μόλις χθες ανέλαβε εκπρόσωπος της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς για τον φονικό ιό και η κόρη του έχει προσβληθεί. Σε ανάρτησή του στο Facebook, o καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο London […]
The post Ηλίας Μόσιαλος: Η κόρη του προσβλήθηκε από κορωνοϊό [εικόνα] appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΗλίας Μόσιαλος: Η κόρη μου νοσεί από τον κορωνοϊό
Το ότι η κόρη του πάσχει από Covid-19 αποκάλυψε μέσω Facebook o Ηλίας Μόσιαλος
The post Ηλίας Μόσιαλος: Η κόρη μου νοσεί από τον κορωνοϊό appeared first on EL.
Διαβάστε το στο el.grΠιτσιρικάς δημιούργησε την ενδεκάδα που μπορεί να νικήσει τον κορονοϊό
Η Ιταλία μετρά καθημερινά απίστευτο αριθμό νεκρών από τον κορονοϊό. Ένας πιτσιρικάς δημιούργησε μια… ομάδα, που μπορεί να νικήσει τον COVID-19, χρησιμοποιώντας τους «ήρωες» της περιόδου.
Ο «εφιάλτης» που ζουν οι Ιταλοί, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, δεν σταματά. Οι γείτονες δίνουν μια απίστευτη «μάχη» αυτό
Διαβάστε το στο madata.grΗλίας Μόσιαλος: Προσβλήθηκε η κόρη του από κορονοϊό
Θετική στον κορωνοϊό έχει διαγνωστεί η κόρη του Ηλία Μόσιαλου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook. Στην ανάρτησή του στο Facebook o εκπρόσωπος της κυβέρνησης σε διεθνείς οργανισμούς για τον κορωνοϊό - καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο London School of Economics, Ηλίας
Διαβάστε το στο madata.grΗλίας Μόσιαλος: Η κόρη μου νοσεί από τον κορωνοϊό...
Στην αποκάλυψη ότι η κόρη του έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό προχώρησε, μέσω Facebook, ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς για το θέμα της πανδημίας, Ηλίας Μόσιαλος.
Ο...
...
Διαβάστε το στο nonews-news.blogspot.comΗλίας Μόσιαλος: Πώς προσβλήθηκε η κόρη του από κορωνοϊό [φωτο]
Πώς προσβλήθηκε η κόρη του Ηλία Μόσιαλού από κορωνοϊό; Εντύπωση προκαλεί οτι μέχρι και η κόρη του Ηλία Μόσιαλου, καθηγητή Πολιτικών της Υγείας και εκπροσώπου της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς, είναι θετική στον κορωνοϊό. Η κόρη του Ηλία Μόσιαλου, είναι σε απομόνωση γιατί έπεσε και αυτή θύμα του κορωνοϊού. Οπως αποκάλυψε ο ίδιος ο κ. […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ηλίας Μόσιαλος: Πώς προσβλήθηκε η κόρη του από κορωνοϊό [φωτο].
Διαβάστε το στο fimes.grΗλίας Μόσιαλος: Η κόρη μου νοσεί από τον κορονοϊό
Στην αποκάλυψη ότι η κόρη του έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό προχώρησε, μέσω Facebook, ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς για το θέμα της πανδημίας, Ηλίας Μόσιαλος. Ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο London School of Economics ανέβασε φωτογραφία στην οποία φαίνεται να μιλά εξ αποστάσεως, μέσω υπολογιστή με την κόρη του. «Συνομιλία με την […]
Διαβάστε το στο irafina.grΗλίας Μόσιαλος: Αποκάλυψε πως η κόρη του είναι θετική στον κορονοϊό
Ο διακεκριμένος καθηγητής της Πολιτικής της Υγείας στο London School of Economics, ο οποίος μόλις ανέλαβε τη θέση του εκπρόσωπου της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς για τον κορονοΊό με ανάρτηση του στο facebook έκανε γνωστό πως η κόρη του είναι θετική στον ιο.
"Συνομιλία με την κόρη μου που είναι σε απομόνωση γιατί πάσχει (ευτυχώς με ήπια συμπτώματα μέχρι στιγμής) από Covid-19. #ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ", έγραψε στην ανάρτηση του ο καθηγητής δημοσίεύοντας μια φωτογραφία στην στην οποία φαίνεται ίδιος και η κόρη του την ώρα που...
Διαβάστε το στο entertv.grΗλίας Μόσιαλος: Η κόρη μου νοσεί από τον κορωνοϊό
Στην αποκάλυψη ότι η κόρη του έχει
προσβληθεί από τον κορωνοϊό προχώρησε,
μέσω Facebook, ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στους...
Διαβάστε το στο ekriti.grΗ πρώτη αθλήτρια του WNBA που είναι θετική στον κορωνοϊό (pic)
Η Σίντνεϊ Γουάιζι των Λος Άντζελες Παρκς βρέθηκε θετική και τόνισε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει ώστε να μην εξαπλωθεί κι άλλο ο ιός.
Διαβάστε το στο to10.grΗλίας Μόσιαλος: Η κόρη μου νοσεί από τον κορωνοϊό
Στην αποκάλυψη ότι η κόρη του έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό προχώρησε, μέσω Facebook, ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς για το θέμα της πανδημίας, Ηλίας Μόσιαλος. Ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο London School of Economics ανέβασε φωτογραφία στην οποία φαίνεται να μιλά εξ αποστάσεως, μέσω υπολογιστή με την κόρη του. «Συνομιλία με την κόρη μου που είναι σε απομόνωση γιατί πάσχει (ευτυχώς με ήπια συμπτώματα μέχρι στιγμής) από Covid-19. #ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ» αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Μόσιαλος.
Διαβάστε το στο dete.gr