Επίσημα μέλος του ΝΑΤΟ η Βόρεια Μακεδονία

00:00 - 28/03/2020

Η Βόρεια Μακεδονία είναι και επισήμως από σήμερα το 30ό μέλος του ΝΑΤΟ και την ένταξή της χαιρέτισαν ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. «Η ένταξή σας θα φέρει μεγαλύτερη σταθερότητα για τα Δυτικά Βαλκάνια. Είναι καλό για την περιοχή και για την ευρωατλαντική ασφάλεια»... The post Επίσημα μέλος του ΝΑΤΟ η Βόρεια Μακεδονία appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε Περισσότερα στο crashonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

30ο μέλος του NATO και επίσημα η Βόρεια Μακεδονία!

Η Βόρεια Μακεδονία είναι και επισήμως από σήμερα το 30ό μέλος του ΝΑΤΟ και την ένταξή της χαιρέτισαν ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. The post 30ο μέλος του NATO και επίσημα η Βόρεια Μακεδονία! appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Επίσημα 30ο μέλος του ΝΑΤΟ η Βόρεια Μακεδονία

Η ανάρτηση του ελληνικού ΥΠΕΞ

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Και επισήμως μέλος του ΝΑΤΟ η Βόρεια Μακεδονία

Οι 29 χώρες μέλη του ΝΑΤΟ υπέγραψαν το πρωτόκολλο ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας τον Φεβρουάριο του 2019, το οποίο στη συνέχεια επικυρώθηκε από τα εθνικά κοινοβούλια. Η Βόρεια Μακεδονία είναι και επισήμως από σήμερα το 30ό μέλος του ΝΑΤΟ. Την ένταξή της χαιρέτισαν ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Διαβάστε τη ... The post Και επισήμως μέλος του ΝΑΤΟ η Βόρεια Μακεδονία appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ crashonline.gr

Στο αεροδρόμιο ο Τζόκοβιτς – Αναχωρεί τελικά από την Αυστραλία

Αδιανόητος ισχυρισμός Ροζάκη! Άφησε να εννοηθεί ότι η Ελλάδα εκχωρεί την εθνική της κυριαρχία

Ξεκινάει η διανομή αντιικών φαρμάκων της Merck κατά του κορωνοϊού

Σύλλογος Γονέων Δημοτικού στον Εύοσμο εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Α. Γεωργιάδη – Σε ποια τιμή εξασφάλισε τα PCR

«Όχι» στο αίτημα της Αυστραλίας για αναβολή εκδίκασης της έφεσης στην υπόθεση Τζόκοβιτς

Ποιος δήμος εξασφάλισε PCR με 27 ευρώ! Έκθετη η κυβέρνηση και το σύστημα αισχροκέρδειας που λυμαίνεται τη χώρα