“Πατέντα” στο νοσοκομείο Βέροιας: Οξυγόνο σε τέσσερις με έναν αναπνευστήρα

10:03 - 28/03/2020

Της Δέσποινας Βογιατζόγλου Στην πρακτική εφαρμογή της «διακλάδωσης» με την οποία ένας αναπνευστήρας μπορεί να χορηγήσει οξυγόνο σε πολλούς ασθενείς ταυτόχρονα, προχώρησε το επιστημονικό προσωπικό του Νοσοκομείου Βέροιας ώστε να αντιμετωπίσει το χειρότερο σενάριο της πανδημία του COVID-19. Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία Ιταλών και Αμερικανών συναδέλφων τους που προσάρμοσαν έναν αναπνευστήρα με σκοπό ο ιατρικός εξοπλισμός […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Πατέντα» στο νοσοκομείο Βέροιας: Οξυγόνο σε τέσσερις με έναν αναπνευστήρα

Στην πρακτική εφαρμογή της «διακλάδωσης» με την οποία ένας αναπνευστήρας μπορεί να χορηγήσει οξυγόνο σε [...] The post «Πατέντα» στο νοσοκομείο Βέροιας: Οξυγόνο σε τέσσερις με έναν αναπνευστήρα appeared first on Triklopodia.

Διαβάστε το στο

«Πατέντα» στο νοσοκομείο Βέροιας: Οξυγόνο σε τέσσερις με έναν αναπνευστήρα

Στην πρακτική εφαρμογή της «διακλάδωσης» με την οποία ένας αναπνευστήρας μπορεί να χορηγήσει οξυγόνο σε πολλούς ασθενείς ταυτόχρονα, προχώρησε το επιστημονικό προσωπικό του Νοσοκομείου Βέροιας ώστε να αντιμετωπίσει το χειρότερο σενάριο της πανδημία του COVID-19. Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία Ιταλών και Αμερικανών συναδέλφων τους που προσάρμοσαν έναν αναπνευστήρα με σκοπό ο ιατρικός εξοπλισμός να λειτουργεί για ... The post «Πατέντα» στο νοσοκομείο Βέροιας: Οξυγόνο σε τέσσερις με έναν αναπνευστήρα appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή