Έφτασε στις Καστανιές το πρώτο τεθωρακισμένο MRAP Typhoon της ΕΛ.ΑΣ. (VIDEO)

21:07 - 28/03/2020

Πρόκειται για ένα από τα οκτώ οχήματα που είχαν κατασχεθεί το 2015 –  Θα ενταχθεί στα μέσα επιτήρησης των συνόρων που συνεχίζονται εντατικά Βαμμένο με τα χρώματα της Ελληνικής Αστυνομίας, έφτασε το Σάββατο στις Καστανιές του Έβρου, το πρώτο τεθωρακισμένο όχημα MRAP Typhoon GSS-300, προκειμένου να ενταχθεί στα μέσα επιτήρησης των συνόρων που συνεχίζονται εντατικά παρά την απομάκρυνση των The post Έφτασε στις Καστανιές το πρώτο τεθωρακισμένο MRAP Typhoon της ΕΛ.ΑΣ. (VIDEO) appeared first on ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Διαβάστε Περισσότερα στο sinidisi.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έφτασε στις Καστανιές το πρώτο από τα 8 κατασχεθέντα τεθωρακισμένα MRAP Typhoon (Photo | Video)

ΕΛΛAΔΑ  Βαμμένο με τα χρώματα της Ελληνικής Αστυνομίας, έφτασε το Σάββατο στις Καστανιές του Έβρου, το πρώτο τεθωρακισμένο όχημα MRAP Typhoon GSS-300, προκειμένου να ενταχθεί στα μέσα επιτήρησης των συνόρων που συνεχίζονται εντατικά παρά την απομάκρυνση των χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών, από το Παζαρκουλέ. Πρόκειται ως γνωστόν για τεθωρακισμένα τύπου MRAP Typhoon GSS-300 καναδικής κατασκευής, τα οποία είχαν κατασχεθεί εδώ και πέντε χρόνια και σάπιζαν στις στις αποθήκες του τελωνείου Πειραιά. Tώρα όμως, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στον Έβρο, αφού ελέγχθηκε ότι είναι πλήρως αξιόμαχα, αποφασίστηκε η αποδέσμευσή τους προκειμένου να συμβάλλουν στην προστασία των συνόρων. Πρόκειται για οκτώ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Καστανιές: Έφτασε το πρώτο τεθωρακισμένο MRAP Typhoon της ΕΛ.ΑΣ

Πρόκειται για ένα από τα οκτώ οχήματα που είχαν κατασχεθεί το 2015 The post Καστανιές: Έφτασε το πρώτο τεθωρακισμένο MRAP Typhoon της ΕΛ.ΑΣ appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sinidisi.gr

Δυτική Ελλάδα «κλήρωσε» το «φύλλο πορείας» του Αυγενάκη

Πρωτιά «Συμμαχίας» στις εκλογές για το ΔΣ της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας (εικόνες)

Παρά τα «καλάθια»… ακριβότερο το Πάσχα - Τι αναφέρει ο Πρόεδρος των καταναλωτών Αιτωλοακαρνανίας

"Τρύπα στην γεωγραφία" των μεγάλων έργων η Αιτωλοακαρνανία

Ποταμούλα Αγρινίου: «Έφυγε» η αιωνόβια γιαγιά Σοφία Γκέκα

Πάσχα στο Αγρίνιο τη δεκαετία του 1950