Ο MrAmazon οι αυξομειώσεις του χρηματιστηρίου λόγω κορωνοϊού και βγήκε κατά 3,4 δισ. δολάρια πλουσιότερος
11:55 - 29/03/2020
Δεν έχασαν όλοι από την κατάρρευση των χρηματιστηρίων που προκάλεσε η πανδημία του Covid-19. Ο Τζεφ Μπέζος, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, είναι κατά 5,5 δισ. δολάρια πλουσιότερος σήμερα από ότι ήταν στην αρχή του έτους.
Όπως αναφέρει η Guardian το χαρτοφυλάκιο του σε μετοχές, στο οποίο κυριαρχούν οι μετοχές της Amazon, αυξήθηκε κατά 3,9 δισ. δολάρια μόνο την Πέμπτη, φθάνοντας στα 120 δισ. δολάρια – αρκετά για να αγοράσει 188.000 ράβδους χρυσού (με δεδομένη ακόμη και την αύξηση της τιμής του χρυσού).
Ο 56χρονος Μπέζος, επωφελήθηκε αυτή την εβδομάδα από το τριήμερο ράλι του χρηματιστηρίου (το καλύτερο από το 1933) το οποίο ώθησε την μετοχή της Amazon στην ανάκτηση όλων σχεδόν των μηνιαίων απ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr