H πρόταση του Μόσιαλου για τον έλεγχο της πανδημίας

20:01 - 29/03/2020

Ο Ηλίας Μόσιαλος μέσω social media καταθέτει τη δική του πρόταση για τον έλεγχο της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο καθηγητής που ορίστηκε εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για ζητήματα που αφορούν στον κορωνοϊό, είναι καθηγητής της πολιτικής της υγείας και διευθυντής του LSE Health στο London School of... The post H πρόταση του Μόσιαλου για τον έλεγχο της πανδημίας appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε Περισσότερα στο crashonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλίας Μόσιαλος: Αυτό είναι το σχέδιο του για τον έλεγχο της πανδημίας

Η κριτική στους Έλληνες επιστήμονες έχει αξία αν συνοδεύεται από εναλλακτικές προτάσεις τονίζει ο κ. Μόσιαλος.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Η πρόταση του Ηλία Μόσιαλου για τον έλεγχο της πανδημίας

Ο καθηγητής και εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για τον κορωνοϊό κατέθεσε την δική του πρόταση για το πως θα μπορέσουμε να ελέγξουμε την επιδημία. Η ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου για τον έλεγχο του κορωνοϊού αναλυτικά: Ηλίας Μόσιαλος, Η επιστημονική έρευνα ως δημόσιο αγαθό – μια πρόταση για τον έλεγχο της πανδημίας Παρακολουθώ […] The post Η πρόταση του Ηλία Μόσιαλου για τον έλεγχο της πανδημίας appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Κορωνοϊός -Μόσιαλος: Αυτή είναι η πρότασή μου για τον έλεγχο της πανδημίας

Ο Ηλίας Μόσιαλος μέσω social media καταθέτει τη δική του πρόταση για τον έλεγχο της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο καθηγητής που ορίστηκε εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για ζητήματα που αφορούν στον κορωνοϊό, είναι καθηγητής της πολιτικής της υγείας και διευθυντής του LSE Health στο London School of Economics and Political Science στο ... The post Κορωνοϊός -Μόσιαλος: Αυτή είναι η πρότασή μου για τον έλεγχο της πανδημίας appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Ηλίας Μόσιαλος: Αυτή είναι η πρότασή μου για τον έλεγχο της πανδημίας

Ο Ηλίας Μόσιαλος μέσω social media καταθέτει τη δική του πρόταση για τον έλεγχο της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο καθηγητής...

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Κορωνοϊός -Μόσιαλος: Αυτή είναι η πρότασή μου για τον έλεγχο της πανδημίας

Ο Ηλίας Μόσιαλος μέσω social media καταθέτει τη δική του πρόταση για τον έλεγχο της πανδημίας του κορωνοϊού.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ crashonline.gr

Στο αεροδρόμιο ο Τζόκοβιτς – Αναχωρεί τελικά από την Αυστραλία

Αδιανόητος ισχυρισμός Ροζάκη! Άφησε να εννοηθεί ότι η Ελλάδα εκχωρεί την εθνική της κυριαρχία

Ξεκινάει η διανομή αντιικών φαρμάκων της Merck κατά του κορωνοϊού

Σύλλογος Γονέων Δημοτικού στον Εύοσμο εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Α. Γεωργιάδη – Σε ποια τιμή εξασφάλισε τα PCR

«Όχι» στο αίτημα της Αυστραλίας για αναβολή εκδίκασης της έφεσης στην υπόθεση Τζόκοβιτς

Ποιος δήμος εξασφάλισε PCR με 27 ευρώ! Έκθετη η κυβέρνηση και το σύστημα αισχροκέρδειας που λυμαίνεται τη χώρα