Ζέρβας στην κυβέρνηση: Ή κλείνετε την παραλία Θεσσαλονίκης ή την κλείνω
20:54 - 30/03/2020
Μετά τον χαμό στην παραλία, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας στέλνει τελεσίγραφο για «λουκέτο». Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλια είχε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας μετά τον συνωστισμό που παρατηρήθηκε παρατηρήθηκε στο παραλιακό μέτωπο της πόλης παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας που επέβαλε η κυβέρνηση.
The post Ζέρβας στην κυβέρνηση: Ή κλείνετε την παραλία Θεσσαλονίκης ή την κλείνω appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τελεσίγραφο Ζέρβα στην κυβέρνηση: Ή κλείνετε την παραλία Θεσσαλονίκης ή την κλείνω
Μετά τον χαμό στην παραλία, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας στέλνει τελεσίγραφο για «λουκέτο». Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλια είχε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας μετά τον συνωστισμό που παρατηρήθηκε παρατηρήθηκε στο παραλιακό μέτωπο της πόλης παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας που επέβαλε η κυβέρνηση. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έθεσε […]
The post Τελεσίγραφο Ζέρβα στην κυβέρνηση: Ή κλείνετε την παραλία Θεσσαλονίκης ή την κλείνω appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΖέρβας σε κυβέρνηση: «Ή κλείνετε την παραλία Θεσσαλονίκης, ή την κλείνω εγώ»
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έθεσε το θέμα στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων και εξέφρασε τον προβληματισμό του.
The post Ζέρβας σε κυβέρνηση: «Ή κλείνετε την παραλία Θεσσαλονίκης, ή την κλείνω εγώ» appeared first on sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΤελεσίγραφο Ζέρβα στην Κυβέρνηση: «Ή κλείνετε την παραλία Θεσσαλονίκης ή την κλείνω εγώ» (vid)
Μετά την κοσμοσυρροή που παρατηρήθηκε την Δευτέρα (30/3) στην παραλία, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας στέλνει τελεσίγραφο στην Κυβέρνηση για «λουκέτο» στο πιο πολυσύχναστο μέρος της πόλης.
Διαβάστε το στο fosonline.gr