Μπακογιάννης: Το 50% της αποζημίωσής μου είναι το λιγότερο που μπορώ να προσφέρω

21:00 - 30/03/2020

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ανακοίνωσε σε Μέσο κοινωνικής δικτύωσης την πρόθεσή του να προσφέρει το 50% των αποδοχών του για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Οι Δήμοι βρίσκονται από την πρώτη μέρα, στην «πρώτη γραμμή» της μάχης για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Καθημερινά δίνουν το παρόν για να στηρίξουν τους πολίτες των τοπικών κοινωνιών, ιδίως […]

Διαβάστε Περισσότερα στο otavoice.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Μπακογιάννης για κορωνοϊό: «Το 50% της αποζημίωσής μου είναι το λιγότερο…»

Στο κάλεσμα του πρωθυπουργού προς τους αιρετούς να καταθέσουν το 50% του μισθού τους ζητώντας έτσι να δείξουν την αλληλεγγύη τους στην μάχη κατά του κορωνοϊού ανταποκρίθηκε και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. «Το 50% της αποζημίωσης μου είναι το λιγότερο που μπορώ να προσφέρω στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Το μέγιστο είναι να είμαστε όλοι εδώ, να […] The post Κώστας Μπακογιάννης για κορωνοϊό: «Το 50% της αποζημίωσής μου είναι το λιγότερο…» appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Κ.Μπακογιάννης: «Το 50% της αποζημίωσης μου είναι το λιγότερο που μπορώ να προσφέρω στη μάχη κατά του κορωνοιού»

Την πρόθεσή του να προσφέρει το 50% της αποζημίωσης που λαμβάνει ως δήμαρχος Αθηναίων στη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης. Σε ανάρτησή του στα social media, ο δήμαρχος Αθηναίων τονίζει: “Το 50% της αποζημίωσης μου είναι το λιγότερο που μπορώ να προσφέρω στη μάχη κατά του κορωνοιού. Το μέγιστο είναι να είμαστε όλοι εδώ, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, όσες και όποιες έχει ο καθένας, και στο τέλος να νικήσουμε. Όλοι. Γιατί αυτή η πληγή δεν είναι δική του, δική της ή δική τους. Είναι δική μας”. Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου και τους βουλευτές της ΝΔ να καταθέσουν το μισό τους μισθό,

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ otavoice.gr

Μεσσήνη: Με εντατικούς ρυθμούς υλοποιούνται, τα έργα στην 8η Επαρχιακή οδό

Στην συνάντηση δημάρχων στην Πάτρα, ο Διονύσης Μπέλτσος- Η πρόσκληση Παπαστεργίου

Δήμος Καβάλας: Εγκαίνια της 28ης Έκθεσης KAVALA EXPO 2022

Γέφυρα του Κερτς: Για τρομοκρατική ενέργεια μιλούν οι Ρώσοι – Κίεβο: “Αυτή είναι μόνο η αρχή”

Προσωρινές κυκλοφορικές ρυθμίσεις αύριο (9/10) για τον αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Διήμερο Συνέδριο με θέμα «Εναλλακτικός και Βιώσιμος Τουρισμός στη Θεσσαλία»