Αίτημα Νοτοπούλου για μετονομασία κεντρικής λεωφόρου της Θεσσαλονίκης σε οδό Μανόλη Γλέζου

00:00 - 31/03/2020

Αίτημα για την μετονομασία κεντρικής λεωφόρου της Θεσσαλονίκης, σε οδό Μανόλη Γλέζου, θα καταθέσει η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί», Κατερίνα Νοτοπούλου. Σε σχετική ανακοίνωση της αναφέρει: «Σήμερα θρηνούμε όλοι το χαμό του πρώτου παρτιζάνου της Ευρώπης. Η παράταξη μας,  Θεσσαλονίκη ΜΑΖΙ θεωρεί ύψιστο χρέος της να ζητήσει την μετονομασία κεντρικής λεωφόρου της πόλης μας σε οδό Μ. ΓΛΕΖΟΥ. Για  το σκοπό αυτό θα καταθέσουμε άμεσα το σχετικό αίτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης με την προβλεπόμενη νομική διαδικασία».

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Νοτοπούλου ζητά τη μετονομασία της λεωφόρου Θεσσαλονίκης σε οδό Μανώλη Γλέζου

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Θεσσαλονίκη: Αίτημα για μετονομασία κεντρικής λεωφόρου σε οδό Μανώλη Γλέζου!

Αίτημα για μετονομασία κεντρικής λεωφόρου της Θεσσαλονίκης σε οδό Μανώλη Γλέζου θα καταθέσει η δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» με επικεφαλής την Κατερίνα Νοτοπούλου. Όπως αναφέρεται ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Θεσσαλονίκη: Αίτημα για μετονομασία κεντρικής λεωφόρου σε οδό Μανώλη Γλέζου! δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο Newsit

Αίτημα για μετονομασία κεντρικής λεωφόρου της Θεσσαλονίκης σε οδό Μανώλη Γλέζου

Αίτημα για μετονομασία κεντρικής λεωφόρου της Θεσσαλονίκης σε οδό Μανώλη Γλέζου...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Το «ύψιστο χρέος» της Κ.Νοτοπούλου: Ζήτησε τη μετονομασία της λεωφόρου Θεσσαλονίκης σε οδό Μανώλη Γλέζου

Αίτημα για μετονομασία κεντρικής λεωφόρου της Θεσσαλονίκης σε οδό Μανώλη Γλέζου θα καταθέσει η δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» με επικεφαλής την Κατερίνα Νοτοπούλου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η παράταξη θεωρεί ύψιστο χρέος να ζητήσει τη μετονομασία κεντρικής λεωφόρου της πόλης μας σε οδό Μ. Γλέζου» και για τον σκοπό αυτό θα κατατεθεί άμεσα το σχετικό […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Το «ύψιστο χρέος» της Κ.Νοτοπούλου: Ζήτησε τη μετονομασία της λεωφόρου Θεσσαλονίκης σε οδό Μανώλη Γλέζου

Αίτημα για μετονομασία κεντρικής λεωφόρου της Θεσσαλονίκης σε οδό Μανώλη Γλέζου θα καταθέσει η δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» με επικεφαλής την Κατερίνα Νοτοπούλου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η παράταξη θεωρεί ύψιστο χρέος να ζητήσει τη μετονομασία κεντρικής λεωφόρου της πόλης μας σε οδό Μ. Γλέζου» και για τον σκοπό αυτό θα κατατεθεί άμεσα το σχετικό αίτημα στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης με την προβλεπόμενη νομική διαδικασία.

Διαβάστε το στο pronews.gr

Νοτοπούλου: Να μετονομαστεί η Λ. Θεσσαλονίκης σε οδό Μ. Γλέζου

Η επικεφαλής της παράταξης Θεσσαλονίκη Μαζί, Κατερίνα Νοτοπούλου πρόκειται να καταθέσει άμεσα το αίτημα μετονομασίας κεντρικής λεωφόρου στο δημοτικό συμβούλιο. Την μετονομασία κεντρικής λεωφόρου της Θεσσαλονίκης σε οδό Μ. Γλέζου, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή, ζητά η επικεφαλής της παράταξης Θεσσαλονίκη Μαζί Κατερίνα Νοτοπούλου. Πρόκειται να καταθέσει άμεσα το σχετικό αίτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης με την προβλεπόμενη νομική διαδικασία. Θρηνούμε όλοι το χαμό του πρώτου παρτιζάνου της Ευρώπης. Η παράταξη μας,  Θεσσαλονίκη ΜΑΖΙ θεωρεί ύψιστο χρέος της να ζητήσει την μετονομασία κεντρικής λεωφόρου της πόλης μας σε οδό Μ. Γλέζου, αναφέρει σε ανακοίνωσή της. Πηγή: voria.gr > Διαβάστε

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο