Δήμαρχοι της Αιτωλοακαρνανίας προσφέρουν το 50% των αποδοχών τους δύο μηνών στον αγώνα για τον κορονοϊό
01:14 - 31/03/2020
«Οι Δήμαρχοι οφείλουμε να στείλουμε το δικό μας μήνυμα συμμετοχής στην Εθνική προσπάθεια», ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δ. Παπαστεργίου κάνοντας γνωστό πως στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ της ερχόμενης Τετάρτης 1 Απριλίου, θα προτείνει να ληφθεί απόφαση προκειμένου οι Δήμαρχοι της χώρας να καταθέσουμε το 50% των αποδοχών τους, για τους επόμενους δυο ...
The post Δήμαρχοι της Αιτωλοακαρνανίας προσφέρουν το 50% των αποδοχών τους δύο μηνών στον αγώνα για τον κορονοϊό appeared first on AgrinioNews.
Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δήμαρχοι από όλη την Αιτωλοακαρνανία καταθέτουν το 50% της αμοιβής τους στην “μάχη” κατά του κορονοϊού
Ακολουθώντας το παράδειγμα και άλλων αιρετών, οφείλω να σταθώ δίπλα στην κοινωνία και στους δημότες τις κρίσιμες στιγμές που περνάμε ….η αλληλεγγύη είναι η λέξη, που το νόημα της μπορεί να είναι το αντίδοτο σε πολλές παθογένειες του σύγχρονου κόσμου! Αποφάσισα και εγώ να διαθέσω το 50% της αμοιβής μου για δύο μήνες στον ειδικό
The post Δήμαρχοι από όλη την Αιτωλοακαρνανία καταθέτουν το 50% της αμοιβής τους στην “μάχη” κατά του κορονοϊού appeared first on ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
Διαβάστε το στο sinidisi.grΘέρμο: Ο δήμαρχος Σπ. Κωνσταντάρας προσφέρει το 50% των αποδοχών του για την αντιμετώπιση του κορoνοϊού
Στην δημόσια πρόσκληση του Προέδρου της ΚΕΔΕ να ενισχύσουμε οι δήμαρχοι τον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας και η δική μου συμμετοχή είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ . Αφού τέθηκε όμως δημόσια το θέμα οφείλω και δημόσια να δηλώσω ότι δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχω σε μια τέτοια προσπάθεια ,δεδομένου ότι συνεχώς
The post Θέρμο: Ο δήμαρχος Σπ. Κωνσταντάρας προσφέρει το 50% των αποδοχών του για την αντιμετώπιση του κορoνοϊού appeared first on ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
Διαβάστε το στο sinidisi.gr