Οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην καρδιά της Αθήνας – Αποκλείστηκε η περιοχή

11:24 - 31/03/2020

Συνεργεία της ΕΥΔΑΠ που έκαναν εργασίες βρέθηκαν μπροστά σε μια οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην καρδιά της Αθήνας, στην συμβολή Ερμού και Νίκος στο ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην καρδιά της Αθήνας – Αποκλείστηκε η περιοχή δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οβίδα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου στο Σύνταγμα- Στο σημείο ο Μπακογιάννης

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Οβίδα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου στο Σύνταγμα – Αποκλείστηκε η περιοχή

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, κατά τη διάρκεια εργασιών της ΕΥΔΑΠ, το συνεργείοο εντόπισε την οβίδα στη συμβολή των οδών Νίκης και Ερμού και κάλεσε τις αρμόδιες αρχές.

Διαβάστε το στο kathimerini.gr

Εκτακτο: Εργάτες στο Σύνταγμα ανακάλυψαν οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Αποκλείστηκε η περιοχή

Εργάτες που έκαναν έργα έπεσαν σε μια οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην καρδιά της Αθήνας, στην συμβολή Ερμού και Νίκος στο Σύνταγμα! Περισσότερα σε λίγο… The post Εκτακτο: Εργάτες στο Σύνταγμα ανακάλυψαν οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Αποκλείστηκε η περιοχή appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Οβίδα του Β’ ΠΠ εντοπίστηκε στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια εργασιών: Αποκλείστηκε η περιοχή

Μια οξειδωμένη οβίδα του Β’ ΠΠ εντόπισαν εργάτες, κατά τη διάρκεια εργασιών, στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί η περιοχ&

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Οβίδα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου βρέθηκε στο Σύνταγμα - Αποκλείστηκε η περιοχή

Μια οξειδωμένη οβίδα του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου βρέθηκε στο Σύνταγμα στη συμβολή Ερμού και Νίκης από εργάτες της ΕΥΔΑΠ όπου πραγματοποιούν εργασίες.

Διαβάστε το στο real.gr

Οβίδα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου εντοπίστηκε στο Σύνταγμα

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου βρέθηκε στην Ερμού!

Αναστάτωση έχει προκληθεί την τελευταία ώρα στο κέντρο της Αθήνας, ύστερα από την ανακάλυψη μιας οβίδας κοντά στο υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πρόκειται για οβίδα που χρονολογείται στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η οποία εντοπίστηκε στο υπέδαφος, κοντά στη συμβολή των οδών Ερμού και Νίκης. Η οβίδα ανακαλύφθηκε από... The post Οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου βρέθηκε στην Ερμού! appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Οβίδα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας – Αποκλείστηκε η περιοχή

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές, καθώς συνεργεία της ΕΥΔΑΠ που έκαναν εργασίες βρέθηκαν μπροστά σε μια οβίδα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στο κέντρο της Αθήνας, στην συμβολή Ερμού και Νίκης στο Σύνταγμα. Στο σημείο βρίσκεται το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛΑΣ και αναμένεται και το τμήμα της Εξουδετέρωσης Βομβών του Στρατού προκειμένου να την […]

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Εντοπίστηκε οβίδα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στο κέντρο της Αθήνας

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία το πρωί της Τρίτης, μετά τον εντοπισμό οβίδας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στη συμβολή των οδών…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην καρδιά της Αθήνας – Αποκλείστηκε η περιοχή

Συνεργεία της ΕΥΔΑΠ που έκαναν εργασίες βρέθηκαν μπροστά σε μια οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην καρδιά της Αθήνας, στην συμβολή Ερμού και Νίκος στο Σύνταγμα! Αμέσως σήμανε συναγερμός και αποκλείστηκε η περιοχή. Στο σημείο βρίσκεται το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛΑΣ και αναμένεται και το τμήμα της Εξουδετέρωσης Βομβών του Στρατού προκειμένου να […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Οβίδα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου στο Σύνταγμα – Αποκλείστηκε η περιοχή

Οβίδα από την εποχή του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου εντοπίστηκε το πρωί […] The post Οβίδα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου στο Σύνταγμα – Αποκλείστηκε η περιοχή appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Οβίδα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας!

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές, καθώς συνεργεία της ΕΥΔΑΠ που έκαναν εργασίες βρέθηκαν μπροστά σε μια οβίδα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στο κέντρο της Αθήνας, στην συμβολή Ερμού και Νίκης στο Σύνταγμα. Στο σημείο βρίσκεται το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛΑΣ και αναμένεται και το τμήμα της Εξουδετέρωσης Βομβών του Στρατού προκειμένου να την […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην καρδιά της Αθήνας – Αποκλείστηκε η περιοχή

Συνεργεία της ΕΥΔΑΠ που έκαναν εργασίες βρέθηκαν μπροστά σε μια οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην καρδιά της Αθήνας, στην συμβολή Ερμού και Νίκης στο Σύνταγμα! Αμέσως σήμανε συναγερμός και αποκλείστηκε η περιοχή. Στο σημείο βρίσκεται το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛΑΣ και αναμένεται και το τμήμα της Εξουδετέρωσης Βομβών του Στρατού προκειμένου να ... The post Οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην καρδιά της Αθήνας – Αποκλείστηκε η περιοχή appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην καρδιά της Αθήνας – Αποκλείστηκε η περιοχή

Συνεργεία της ΕΥΔΑΠ που έκαναν εργασίες βρέθηκαν μπροστά σε μια οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην καρδιά της Αθήνας, στην συμβολή Ερμού και Νίκης στο Σύνταγμα! Αμέσως σήμανε συναγερμός και αποκλείστηκε η περιοχή. Στο σημείο βρίσκεται το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛΑΣ και αναμένεται και το τμήμα της Εξουδετέρωσης Βομβών του Στρατού προκειμένου να … The post Οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην καρδιά της Αθήνας – Αποκλείστηκε η περιοχή appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Βρέθηκε οβίδα του Β Παγκοσμίου στο κέντρο της Αθήνας

Τη βόμβα εντόπισαν συνεργεία της ΕΥΔΑΠ που έκαναν εργασίες

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο Σύνταγμα – Αποκλείστηκε η περιοχή

Αποκλεισμένη από αστυνομικούς είναι η οδός Ερμού στο κέντρο της Αθήνας καθώς στην συμβολή των οδών Ερμού και Νίκης βρέθηκε οβίδα μετά από έργα που έκανε η ΕΥΔΑΠ. Τη βόμβα εντόπισαν συνεργεία της ΕΥΔΑΠ που έκαναν εργασίες στη συμβολή των άλλοτε πολυσύχναστων οδών Ερμού και Νίκης κοντά στο υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το […] The post Οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο Σύνταγμα – Αποκλείστηκε η περιοχή appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Οβίδα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου εντοπίστηκε στο Σύνταγμα

Οβίδα από την εποχή του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης στην περιοχή του Συντάγματος. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, κατά τη διάρκεια εργασιών της ΕΥΔΑΠ, το συνεργείο εντόπισε την οβίδα στη συμβολή των οδών Νίκης και Ερμού και κάλεσε τις αρμόδιες αρχές. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο πυροτεχνουργών ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί. Πηγή: www.e-radio.gr The post Οβίδα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου εντοπίστηκε στο Σύνταγμα appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Survivor 2024: «Σκοτωμός» με Περπατάρη, Φάνη, Σταυρούλα – Υποψήφιος ο Χριστόφορος Ταξίδης

Ο Όσκαρ Πιστόριους χαμογελαστός και αδυνατισμένος: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την αποφυλάκισή του

Τζόκερ κλήρωση 2744: Οι τυχεροί αριθμοί σήμερα

Η NASA κατέγραψε το φαινόμενο αφρικανικής σκόνης «Minerva Red» στην Ελλάδα - 36,5 βαθμοί στα Φαλάσαρνα

Άρσεναλ – Τσέλσι 5-0: Επιβλητική νίκη και ξανά στο +3 στην κορυφή της Premier League οι «κανονιέρηδες»

Η αφρικανική σκόνη τον ενέπνευσε - Φόρεσε την κελεμπία του και βγήκε στους δρόμους της Καλαμάτας