Αμετανόητη η Θεσσαλονικιά που «τα πήρε» στη Νέα Παραλία

15:48 - 01/04/2020

Υποστηρίζει ότι της έκοψαν κλήση για λάθος λόγο – Η «καριέρα» της Ιωάννας Κουσκούση στο Shopping Star και ως… οπαδός του Τσίπρα Την αντίδρασή της που προκάλεσε πολλά σχόλια, να σκίσει τις κλήσεις που της έκοψαν αστυνομικοί επειδή περπατούσε στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης -παρά το γεγονός ότι είναι σε ισχύ απαγόρευση κυκλοφορίας που αποφάσισε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αμετανόητη η Θεσσαλονικιά που «τα πήρε» στη Νέα Παραλία

Υποστηρίζει ότι της έκοψαν κλήση για λάθος λόγο – Η «καριέρα» της Ιωάννας Κουσκούση στο Shopping Star και ως… οπαδός του Τσίπρα Την αντίδρασή της που προκάλεσε πολλά σχόλια, να σκίσει τις κλήσεις που της έκοψαν αστυνομικοί επειδή περπατούσε στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης -παρά το γεγονός ότι είναι σε ισχύ απαγόρευση κυκλοφορίας που αποφάσισε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής […] The post Αμετανόητη η Θεσσαλονικιά που «τα πήρε» στη Νέα Παραλία appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Αυτή είναι η έξαλλη Θεσσαλονικιά της παραλίας

Διαβάστε το στο e-daily.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή