Συγκινεί η 10χρονη Λευκοθέα που έφτιαξε 29 μάσκες για παιδιά ογκολογικής μονάδας

19:14 - 03/04/2020

Η 10χρονη Λευκοθέα έφτιαξε 29 μάσκες για τα παιδιά που νοσηλεύονται στην ογκολογική μονάδα Παίδων «Ελπίδα», μαζί με μια ζωγραφιά! Δείτε όσα είπε η μικρούλα Λευκοθέα από τη Φλώρινα,  σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", με τη μαμά και τον αδελφό της.

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορωνοϊός: 10χρονη έφτιαξε 29 μάσκες για παιδιά ογκολογικής μονάδας

Παράδειγμα προς μίμηση αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει η ανθρωπότητα με την εξάπλωση του κορωνοϊού αποτελεί ένα κορίτσι 10 ετών από τη Φλώρινα. Η 10χρονη Λευκοθέα έφτιαξε 29 μάσκες για τα παιδιά που νοσηλεύονται στην ογκολογική μονάδα Παίδων «Ελπίδα», τις οποίες συνόδευσε μαζί με μια ζωγραφιά. Οι μάσκες ήταν πολύχρωμες, με όμορφα σχέδια και […]

Διαβάστε το στο topnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει