Έλλη Κοκκίνου: Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες- Έχω νοσηλευτεί σε πολύ άσχημη κατάσταση
00:01 - 04/04/2020
Η εκπομπή “Πρωινό” της Φαίης Σκορδά, συνάντησε την Έλλη Κοκκίνου σρα γυρίσματα...
Έλλη Κοκκίνου: Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες- Έχω νοσηλευτεί σε πολύ άσχημη κατάσταση - Διαβάστε περισσότερα στο Daddy-Cool.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο daddy-cool.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλλη Κοκκίνου: «Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες, έχω νοσηλευτεί σε πολύ άσχημη κατάσταση…»
Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ της Έλλης Κοκκίνου, τα οποία έγιναν προτού επιβληθεί η καραντίνα, λόγω της...
Διαβάστε το στο ZouglaΈλλη Κοκκίνου: Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες, έχω βαρύ άσθμα
Για τον κορωνοϊό μίλησε η Έλλη Κοκκίνου στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, λέγοντας πως η ίδια είναι πολύ προσεκτική καθώς ανήκει στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.
«Το πρώτο Σαββατοκύριακο που χτύπησε ο κορωνοϊός είχα πει ότι δεν πρόκειται να δεχτώ κόσμο στο καμαρίνι. Είμαι στις ευπαθείς
Διαβάστε το στο madata.grΚορονοϊός – Έλλη Κοκκίνου: Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες
Η τραγουδίστρια μίλησε για τον κορονοϊό και εξομολογήθηκε πώς από την αρχή που ξέσπασε ο ιός εκείνη είναι ιδιαίτερα προσεκτική καθώς ανήκει στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Διαβάστε όσα είπε αναλυτικά: «Το πρώτο Σαββατοκύριακο που χτύπησε ο κορονοϊός είχα πει ότι δεν πρόκειται να δεχτώ κόσμο στο καμαρίνι. Είμαι στις ευπαθείς ομάδες. Έχω πάρα πολύ […]
Διαβάστε το στο larisanew.gr