Έλλη Κοκκίνου: Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες- Έχω νοσηλευτεί σε πολύ άσχημη κατάσταση

00:01 - 04/04/2020

Η εκπομπή “Πρωινό” της Φαίης Σκορδά, συνάντησε την Έλλη Κοκκίνου σρα γυρίσματα... Έλλη Κοκκίνου: Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες- Έχω νοσηλευτεί σε πολύ άσχημη κατάσταση - Διαβάστε περισσότερα στο Daddy-Cool.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο daddy-cool.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλλη Κοκκίνου: «Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες, έχω νοσηλευτεί σε πολύ άσχημη κατάσταση…»

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ της Έλλης Κοκκίνου, τα οποία έγιναν προτού επιβληθεί η καραντίνα, λόγω της...

Διαβάστε το στο Zougla

Έλλη Κοκκίνου: Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες, έχω βαρύ άσθμα

Για τον κορωνοϊό μίλησε η Έλλη Κοκκίνου στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, λέγοντας πως η ίδια είναι πολύ προσεκτική καθώς ανήκει στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. «Το πρώτο Σαββατοκύριακο που χτύπησε ο κορωνοϊός είχα πει ότι δεν πρόκειται να δεχτώ κόσμο στο καμαρίνι. Είμαι στις ευπαθείς

Διαβάστε το στο madata.gr

Κορονοϊός – Έλλη Κοκκίνου: Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες

Η τραγουδίστρια μίλησε για τον κορονοϊό και εξομολογήθηκε πώς από την αρχή που ξέσπασε ο ιός εκείνη είναι ιδιαίτερα προσεκτική καθώς ανήκει στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Διαβάστε όσα είπε αναλυτικά: «Το πρώτο Σαββατοκύριακο που χτύπησε ο κορονοϊός είχα πει ότι δεν πρόκειται να δεχτώ κόσμο στο καμαρίνι. Είμαι στις ευπαθείς ομάδες. Έχω πάρα πολύ […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ daddy-cool.gr

Εορτολόγιο : Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Καίτη Γκρέυ : Kρίσιμη η κατάσταση της – Οι γιατροί δεν δίνουν ελπίδες

Grand Hotel: Ο Ιορδάνης γίνεται ο νέος διευθυντής

Οι παππούδες έταξαν μηχανάκι στον γιο μου χωρίς να μας ενημερώσουν

Άγιος Έρωτας: Μια μεγάλη έκρηξη τους τρομάζει όλους

5+1 Λόγοι που απαγορεύεται να ρυθμίζετε το κλιματιστικό στους 26°C την νύχτα