Συγκλονίζει ο Φερνάντο Σάντος: «Τραυματικό να μη μπορώ να αποχαιρετήσω τη μητέρα μου»

12:50 - 06/04/2020

Συγκλονίζει ο Φερνάντο Σάντος: «Τραυματικό να μη μπορώ να αποχαιρετήσω τη μητέρα μου» 06/04/2020

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάντος: «Τραυματικό να μη μπορώ να αποχαιρετήσω τη μητέρα μου λόγω της πανδημίας» (pic)

Το Σάββατο ο Πορτογάλος τεχνικός έχασε τη μητέρα σου σε ηλικία 83 ετών, ύστερα από μακρά ασθένεια.

Διαβάστε το στο

Σάντος: "Τραυματικό να μην μπορώ να αποχαιρετήσω τη μητέρα μου"

Ο Φερνάντο Σάντος, με ανάρτηση στα social media, ευχαρίστησε τον κόσμο για τα συλλυπητήρια για το χαμό της μητέρας του, ενώ τόνισε πως είναι τραυματικό να μην μπορεί να πει το ύστατο χαίρε εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία του κορονοϊού.

Διαβάστε το στο Sport24

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Φερνάντο Σάντος: Πολύ επώδυνο να μην μπορείς να αποχαιρετίσεις τη μητέρα σου

Η απώλεια των χιλιάδων ανθρώπων από την εξάπλωση του κορονοϊού σε όλο τον πλανήτη, είναι από μόνο του ένα γεγονός που...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σάντος: "Τραυματικό να μην μπορώ να αποχαιρετήσω τη μητέρα μου"

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Φερνάντο Σάντος καθώς η μητέρα του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Πορτογαλία, Μαρία ντε Λούρδες απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σάντος: Τραυματικό να μη μπορώ να αποχαιρετήσω τη μητέρα μου

Ο Φερνάντο Σάντος πενθεί για την απώλεια της μητέρας του. Ο Πορτογάλος εν μέσω κορωνοϊου έστειλε το δικό του μήνυμα για την τόσο μεγάλη απώλεια που βιώνει. Αυτό στο οποίο στάθηκε ο Σάντος είναι η αδυναμία του να βρεθεί στην κηδεία της αγαπημένης του μητέρας, με ένα μήνυμα που συγκλονίζει. Αναλυτικά: «Για άλλη μια φορά είμαι εδώ για να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμπαράστασή σας και τα μηνύματά σας για τη μητέρα μου. Το σώμα της μπήκε χθες στο χώμα, αλλά έχω την βεβαιότητα ότι η ψυχή της θα αναπαυθεί στα χέρια του ΠΑΤΕΡΑ. Θα πρέπει να σας εξομολογηθώ ότι εξαιτίας των περιορισμών που επιβάλλει η πανδημία ο μη αποχαιρετισμός είναι τραυματικός. Για αυτόν τον λόγο να προσέχετε ώστε γρήγορα να β

Διαβάστε το στο thestival.gr

Σάντος: «Τραυματικό να μη μπορώ να αποχαιρετήσω τη μητέρα μου»

Συγκινεί ο Φερνάντο Σάντος για τον χαμό της μητέρας του, τονίζοντας το πόσο σκληρό ήταν να μπορεί να βρεθεί δίπλα της για το τελευταίο “αντίο”. Η μητέρα του Πορτογάλου τεχνικού έφυγε από τη ζωή το Σάββατο σε ηλικία 83 ετών και ήταν εκατοντάδες τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε. Με μήνυμά του στα social media ο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σάντος: «Τραυματικό να μην μπορώ να αποχαιρετήσω τη μητέρα μου»

Ο Φερνάντο Σάντος «αποχαιρέτησε» τη μητέρα του μέσα από τα social media με ένα συγκινητικό μήνυμα, όπου τονίζει το πόσο σκληρό ήταν να μπορεί να βρεθεί δίπλα της.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)