Σπανούλης: «Τα αγαπημένα μου παιχνίδια στην Euroleague…» (vid)

19:32 - 07/04/2020

Με ένα μούσι άλα… Τόμ Χανκς, ο Βασίλης Σπανούλης, με selfie video στην Euroleague μιλάει για τα αγαπημένα του παιχνίδια…

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπανούλης για Euroleague: Αγαπημένα μου παιχνίδια οι τελικοί 2012 και 2013

Η Euroleague ζήτησε από τον Βασίλη Σπανούλη να επιλέξει τα αγαπημένα του ματς και οι απαντήσεις του ήταν... κόκκινες...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σπανούλης: Τα δύο πιο αγαπημένα ματς του Kill Bill (vids)

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στη κάμερα της Euroleague για τα […] The post Σπανούλης: Τα δύο πιο αγαπημένα ματς του Kill Bill (vids) appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Σπανούλης: «Τα αγαπημένα μου παιχνίδια ήταν σίγουρα οι τελικοί του 2012 και του 2013»

Τις back to back «μάχες» τίτλου για την κατάκτηση της κορυφής της Euroleague με τον Ολυμπιακό, το 2012 και το 2013, ξεχώρισε ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Βασίλης Σπανούλης, ως τις αγαπημένες του αναμετρήσεις στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.Υπενθυμίζεται [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Σπανούλης για Euroleague: Αγαπημένα μου παιχνίδια οι τελικοί 2012 και 2013

Η Euroleague ζήτησε από τον Βασίλη Σπανούλη να επιλέξει τα αγαπημένα του ματς και οι απαντήσεις του ήταν... κόκκινες. Συνολικά έχει παίξει 324 αγώνες για την κορυφαία διοργάνωση του ευρωπαϊκού μπάσκετ, έχοντας σηκώσει την κούπα τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με τον Ολυμπιακό. Τα ματς που ξεχωρίζει όμως ο Σπανούλης, όπως είπε, είναι οι τελικοί του 2012 και του 2013, όταν οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν τον τίτλο κόντρα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα. «Τα αγαπημένα μου παιχνίδια στην Euroleague είναι σίγουρα ο τελικός του 2012 και του 2013! Είναι πολύ δύσκολο να επιλέξω το αγαπημένο μου παιχνίδι, ήταν πολλά τα τελευταία 7-8 […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ