Το μήνυμα του Μπεργκ για τον κορονοϊό (pic)
08:52 - 08/04/2020
Ο Μάρκους Μπεργκ, όπως και όλοι οι περισσότερες αθλητές ανά την υφήλιο, βρίσκονται σε καθεστώς καραντίνας εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Ο Σουηδός πρώην σταρ του Παναθηναϊκού γνωρίζει πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα και έδωσε το δικό του μήνυμα.
Continue reading Το μήνυμα του Μπεργκ για τον κορονοϊό (pic) at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε Περισσότερα στο panathinaikoskosmos.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κικίλιας: Λάβαμε νωρίς όλα τα μέτρα για τον κορωνοϊό
«Λάβαμε νωρίς τα μέτρα για τη διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού και μέχρι στιγμής τα επιδημιολογικά δεδομένα μας δικαιώνουν...
Διαβάστε το στο ZouglaΠώς να μιλήσουμε στα παιδιά μας για το κορονοϊό;
Η περίοδος που διανύουμε είναι φορτισμένη και ιδιαίτερη για όλους. Μοιάζει...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟρκωμοσία στα χρόνια του… κορονοϊού
Η ορκωμοσία του περιφερειακού συμβούλου Στερεάς Ελλάδας, Σπύρου Νικολάου, από την Παράταξη Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε σήμερα ενώπιον του περιφερειάρχη, Φάνη Σπανού. Ο πρώην δήμαρχος Θηβαίων παίρνει τη θέση του Χάρη Σανιδά, ο οποίος είχε παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους στις 11 Μαρτίου. Ο κ. Σπανός καλωσόρισε τον κ. Νικολάου στο περιφερειακό συμβούλιο και δήλωσε σχετικά: Καλωσορίζω με χαρά το Σπύρο Νικολάου ως νέο μέλος του Περιφερειακού μας Συμβουλίου. Είμαι βέβαιος ότι η πολυετής εμπειρία του στις Ένοπλες Δυνάμεις και την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικά η παραγωγική του πορεία ως Δήμαρχος Θηβαίων, αποτελούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια εξίσου δημιουργική θητεία
Διαβάστε το στο spoilersΤο μήνυμα του δρομικού κινήματος για τον κορονοϊό: Μάσκες σε αγάλματα δρομέων! (pics)
Ένα πρωτότυπο τρόπο βρήκε το δρομικό κίνημα προκειμένου να στείλει μήνυμα πιστής εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού.
Διαβάστε το στο fosonline.grΤο “αντίο” του Δούκα στον Νίκο Νικολάου (pic)
Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του στο Facebook, ο Λευτέρης Δούκας αποφάσισε να “αποχαιρετήσει” τον Νίκο Νικολάου που “έφυγε” σήμερα από την ζωή. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγραψε χαρακτηριστικά τα εξής : Οι πιο πολλοί αποχαιρετούν τον ραδιοφωνικό παραγωγό Νίκο Νικολάου, όπως τον έμαθαν. Εγώ αποχαιρετώ τον παλιόφιλο μου Νίκο Γωγούση, όχι όμως και […]
Διαβάστε το στο thessports.gr