Τέλος στα μούσια για τον Σάκη Τανιμανίδη μετά από 10 χρόνια! Δείτε το νέο του look

11:59 - 08/04/2020

Ο Σάκης Τανιμανίδης ξυρίστηκε μετά από 10 χρόνια, με αποτέλεσμα να δείχνει πλέον πολύ νεότερος! "Μετά από 10 χρόνια...ΞΥΡΙΣΤΗΚΑ! ???? (Αυτή η καραντίνα θα μας καταστρέψει μου φαίνεται!) Και μην μου πείτε ότι υπάρχει άντρας εκεί έξω, έστω και ένας, που όταν ξυρίζει έτσι το μούσι του δε δοκιμάζει στον καθρέφτη όοοοοοολες τις φάσεις του μουσιού: από φαβορίτα, σε μουσάκι, σε μαγκιόρικο μουστάκι..",έγραψε σε ανάρτηση του στο instagram, όπου ανέβασε video με όλη την διαδικασία του ξυρίσματος.  

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τέλος στα μούσια για τον Σάκη Τανιμανίδη μετά από 10 χρόνια! Δείτε το νέο του look

Ο Σάκης Τανιμανίδης ξυρίστηκε μετά από 10 χρόνια, με αποτέλεσμα να δείχνει πλέον πολύ νεότερος! “Μετά από 10 χρόνια…ΞΥΡΙΣΤΗΚΑ! ???? (Αυτή η καραντίνα θα μας καταστρέψει μου φαίνεται!) Και μην μου πείτε ότι υπάρχει άντρας εκεί έξω, έστω και ένας, που όταν ξυρίζει έτσι το μούσι του δε δοκιμάζει στον καθρέφτη όοοοοοολες τις φάσεις του […] The post Τέλος στα μούσια για τον Σάκη Τανιμανίδη μετά από 10 χρόνια! Δείτε το νέο του look appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει