Τι απάντησε ο Αλέξης Γεωργούλης στη Βάνα Μπάρμπα για τους «διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές»
12:16 - 08/04/2020
Σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype βγήκε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει και το ξέσπασμα της Βάνας Μπάρμπα για τους «διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές». «Δεν τις είχα δει τις δηλώσεις, δεν τις είχα ακούσει. Αυτό που ήθελα να πω εγώ, γιατί ουσιαστικά δεν με αναφέρει κιόλας και δεν θα ήθελα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο larisanew.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βάνα Μπάρμπα: Νέες δηλώσεις για τους διπλοθεσίτες βουλευτές
Σε ζωντανή σύνδεση με το Πρωινό, η Βάνα Μπάρμπα επέμεινε στην άποψή της για τον Αλέξη Γεωργούλη
Διαβάστε το στο Χείμαρρος η Βάνα Μπάρμπα για τους διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές (VIDEO)
Σε ζωντανή σύνδεση με το “Πρωινό”, η Βάνα Μπάρμπα αναφέρθηκε για άλλη μια φορά σε βουλευτές και ευρωβουλευτές που απασχολούν δύο θέσεις εργασίας.
“Καταρχάς είμαι εναντίον της διπλοθεσίας. Δεν μπορεί άνθρωποι που είναι ευρωβουλευτές ή βουλευτές να πηγαίνουν να κάνουν και άλλες δουλειές. Αφήστε και τους άνεργους ηθοποιούς να δουλέψουν, κάποια νέα παιδιά. Αυτοί οι άνθρωποι να δώσουν μάχη για μας. Γιατί τους ψήφισαν; Πιστεύεις ότι εγώ έχω κάποιο όφελος; Αρνούμαι να πάρω οποιοδήποτε επίδομα, δεν με ενδιαφέρει να έχω πληρωμή. Πρέπει να δώσουν ένα μέρος του μισθού τους.
Ο Νίκος Ορφανός είναι συνάδελφός μας και έχει κάνει σοβαρή δουλειά. Ο Κλέων Γρηγοριάδης είναι επίσης σοβαρός. Δεν θέλω να αναφερθώ σ
Διαβάστε το στο thestival.grΧείμαρρος η Βάνα Μπάρμπα για τους διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές
Βάνα Μπάρμπα και Αλέξης Γεωργούλης έχουν πρωταγωνιστήσει στις κόντρες της showbiz τις τελευταίες εβδομάδες, λόγω του ότι ο Ευρωβουλευτής εμφανίζεται […]
The post Χείμαρρος η Βάνα Μπάρμπα για τους διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr