Θεσσαλονίκη: Αλβανός εισέβαλε σε Ιερό Ναό και άρπαξε τάματα

12:41 - 08/04/2020

Δικογραφία σε βάρος 35χρονου Αλβανού σχηματίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας. Ο 35χρονος τον περασμένο Μάρτιο μπήκε και διέρρηξε τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Δελφών και άρπαξε τάματα. Δικογραφίες από την ΕΛ.ΑΣ.: Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που […] Θεσσαλονίκη: Αλβανός εισέβαλε σε Ιερό Ναό και άρπαξε τάματα on BLUE SKY.

Διαβάστε Περισσότερα στο blueskytv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: 35χρονος αλλοδαπός εισέβαλε σε εκκλησία και έκλεψε όλα τα τάματα

Δικογραφία σε βάρος 35χρονου Αλβανού σχηματίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας. The post Θεσσαλονίκη: 35χρονος αλλοδαπός εισέβαλε σε εκκλησία και έκλεψε όλα τα τάματα appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Εισέβαλε σε Εκκλησία και άρπαξε τάματα

Δικογραφία σε βάρος 35χρονου Αλβανού σχηματίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας. Το άρθρο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Εισέβαλε σε Εκκλησία και άρπαξε τάματα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ blueskytv.gr

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η φάση ερευνών για υδρογονάνθρακες στην Κρήτη: Ξεκινά η 2η

SYM ADX 300 TCS

Συγκλονισμένος ο κόσμος του ποδοσφαίρου από τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

ΗΠΑ: Σε συναγερμό η Φλόριδα για τον κυκλώνα Μίλτον – Χιλιάδες φεύγουν για να γλιτώσουν

Γερμανία: Αναβάλλεται η συνάντηση της Ομάδας Επαφής για την Ουκρανία

Ισραήλ: Έξι τραυματίες από επιθέσεις με μαχαίρι στη Χαντέρα