Ιωάννα Λίλη: Το κράξιμο για τις πλαστικές και η απάντηση της

07:52 - 09/04/2020

Με μια φωτογραφία throwback καλημέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους η Ιωάννα Λίλη χθες,  στην οποία ποζάρει πριν 21 χρόνια με τον Μάνο Πανταζή, τον Βλάση Χολέβα και την φωτογράφο Κατερίνα Τσατσάνη και σχολιάζει: Φίλοι μου Καλημέρα-Καλή Τετάρτη σε όλους!!! Ένα flash-back…. !!!!! Με Κατερίνα Τσατσάνη-φωτογράφο,Μάνο Πανταζή-μοντέλο και Βλάσση Χολέβα-σχεδιαστή μόδας!!! Μένουμε Σπίτι στο καταφύγιο μας-προστατεύουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε-τις ευπαθείς ομάδες, για το κοινό καλό…. θα τελειώσει-ας κάνουμε υπομονή-μπορούμε!!!!!. Η φωτογραφία της φυσικά κέρδισε πολλά like και σχόλια, τα οποία δεν ήταν μόνο κολακευτικά, αφού κάποιοι από τους followers της, την έκραξαν αναφερόμενοι στις πλαστικές: Ήσου

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το υπονοούμενο για τον Snik και η απάντησή της (VIDEO)

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο "Live Tonight", ήταν χθες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία βγήκε στην εκπομπή μέσω Skype. Συνεργάτης του παρουσιαστή μάλιστα ρώτησε την Ηλιάννα “να κάνουμε ένα Snik pic στα του σπιτιού;” και η απάντησή της ήταν: “Έχουμε έρθει τόσο κοντά, μιλάμε στον ενικό, έχετε το Skype μου, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αφήνεται υπονοούμενα. Τι θες να κάνουμε; Πες μου”! Στη συνέχεια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για τη συμβίωσή της με τον Snik τα χρόνια του κορονοϊού: "Δόξα τω Θεώ όλα καλά! Αυτά είναι δουλειά της γυναίκας. Εγώ ήμουν πάντα νοικοκυρά, δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό. Το αγαπημένο μου φαγητό είναι τα φασολάκια. Του Snik… να ρωτήσετε τον ίδιο. Είναι σαν να έχο

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη