Η φωτογραφία της ελπίδας: Η στιγμή της αποσωλήνωσης στη ΜΕΘ

10:12 - 09/04/2020

Πρόκειται για ασθενή που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας επειδή έχει διαγνωστεί με κορονοϊό. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την στιγμή της ελπίδας. Τη στιγμή της αποσωλήνωσης ασθενή που νοσεί από τον κορονοϊό από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Πρόκειται για ασθενή που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας. Γιατροί και νοσηλευτές παίρνουν μία ανάσα ανακούφισης […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η φωτογραφία της ελπίδας: Η στιγμή της αποσωλήνωσης στη ΜΕΘ

<p>Μια φωτογραφία γεμάτη ζωή, χαμόγελο, ελπίδα!</p>

Διαβάστε το στο euro2day.gr

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη στιγμή της ελπίδας: Αποσωλήνωση ασθενή στη ΜΕΘ

Γιατροί και νοσηλευτές παίρνουν μία ανάσα ανακούφισης αλλά και δύναμη για να συνεχίσουν τον αγώνα τους Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη στιγμή της ελπίδας. Τη στιγμή της αποσωλήνωσης ασθενή που νοσεί από τον κορονοιό από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Πρόκειται για ασθενή που νοσηλεύεται στο Γενικό

Διαβάστε το στο madata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή