Τσίπρας: Δεν είναι σχέδιο νόμου, είναι «ωραίο μου πλυντήριο»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσίπρας: Αυτό δεν είναι πολυνομοσχέδιο, είναι το “ωραίο μου πλυντήριο”
Με επίθεση στην κυβέρνηση για εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων με το αναπτυξιακό νομοσχέδιο, ξεκίνησε την ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε και προσωπικά στον Άδωνη Γεωργιάδη, λέγοντας πως κάθε φορά που μιλά βάζει... αυτογκόλ στην κυβέρνησή του.
To άρθρο Τσίπρας: Αυτό δεν είναι πολυνομοσχέδιο, είναι το “ωραίο μου πλυντήριο” δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
Διαβάστε το στο Αλέξης Τσίπρας: Αυτό δεν είναι για αναπτυξιακό νομοσχέδιο είναι «Ωραίο μου πλυντήριο»
Με επίθεση στην κυβέρνηση για εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων με το αναπτυξιακό νομοσχέδιο, ξεκίνησε την ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Διαβάστε το στο real.grΤσίπρας για αναπτυξιακό: Αυτό δεν σχέδιο νόμου, είναι «ωραίο μου πλυντήριο»
Με επίθεση στην κυβέρνηση για εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων με το αναπτυξιακό νομοσχέδιο, ξεκίνησε την ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής,…
Διαβάστε το στο Cnn.grΤσίπρας: Αυτό δεν είναι για αναπτυξιακό νομοσχέδιο, είναι “Ωραίο μου πλυντήριο”
Με επίθεση στην κυβέρνηση για εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων με το αναπτυξιακό νομοσχέδιο, ξεκίνησε την ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Διαβάστε το στο Τσίπρας: Αυτό δεν είναι σχέδιο νόμου, είναι «ωραίο μου πλυντήριο»
Σφοδρή επίθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση στη συζήτηση για το αναπτυξιακό
Διαβάστε το στο news.grΤσίπρας: Αυτό δεν είναι για αναπτυξιακό νομοσχέδιο, είναι «Ωραίο μου πλυντήριο» (Live)
Δείτε LIVE τη συζήτηση στη Βουλή για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο - Στο βήμα ο Αλέξης Τσίπρας
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΤσίπρας για αναπτυξιακό: Αυτό δεν είναι σχέδιο νόμου, είναι το «ωραίο μου πλυντήριο»
Με επίθεση στην κυβέρνηση για εξυπηρέτηση
επιχειρηματικών συμφερόντων με το
*αναπτυξιακό νομοσχέδιο*, ξεκίνησε την...
Διαβάστε το στο ekriti.grΤσίπρας: Αυτό δεν είναι πολυνομοσχέδιο, είναι το «ωραίο μου πλυντήριο»
Με επίθεση στην κυβέρνηση για εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων με το αναπτυξιακό νομοσχέδιο, ξεκίνησε την ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε και προσωπικά στον Άδωνη Γεωργιάδη, λέγοντας πως κάθε φορά που μιλά βάζει… αυτογκόλ στην κυβέρνησή του.
«Αυτό δεν είναι σχέδιο νόμου. Αυτό είναι ‘Ωραίο μου πλυντήριο’. Σε κάθε άρθρο και μια εξυπηρέτηση. Σε κάθε σελίδα και μια φωτογραφία φίλων σας επιχειρηματιών, εκδοτών, δημάρχων και πολιτευτών», ανέφερε χαρακτηρ
The post Τσίπρας: Αυτό δεν είναι πολυνομοσχέδιο, είναι το «ωραίο μου πλυντήριο» appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr