Διευθύνων σύμβουλος RDIF: «Κατά 1,7 εκατ. βαρέλια ημερησίως μπορεί να μειώσουν την παραγωγή πετρελαίου οι ΗΠΑ»
22:04 - 09/04/2020
Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθύνων σύμβουλου του Ρωσικού Ταμείου Επενδύσεων RDIF, Κιρίλ Ντμίτριεφ, οι ΗΠΑ μπορεί να μειώσουν, από φέτος, κατά 1,7 εκατομμύρια βαρέλια ημερησίως την παραγωγή του πετρελαίου τους.
Σημείωσε επίσης ότι η έλλειψη σταθερότητας στον αμερικανικό τομέα πετρελαίου και φυσικού αερίου έθεσε σε κίνδυνο σχεδόν 10 εκατομμύρια θέσεις εργασίας στη χώρα.
Νωρίτερα σήμερα, ο Κιρίλ Ντμίτριεφ δήλωσε ότι η Ρωσία και η Σαουδική Αραβία ήταν «πολύ, πολύ κοντά» στην επίτευξη συμφωνίας για τη σταθεροποίηση της αγοράς πετρελαίου μέσω περικοπών της παραγωγής.
«Νομίζω ότι ολόκληρη η αγορά κατανοεί ότι η συμφωνία αυτή είναι σημαντική και θα φέρει πολλή σταθερότητα, τόσο μεγάλη σταθερότητα στην α
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr