Απάντηση Βαρουφάκη για το ταξίδι στην Αίγινα: Μένω εκεί, πήγα στην Αθήνα για συνεδρίαση της Βουλής

07:58 - 11/04/2020

Απάντηση στις πληροφορίες που τον ήθελαν να «σπάει» την καραντίνα και να πηγαίνει στην Αίγινα έδωσε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25,…

Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πυρά κατά Βαρουφάκη για το ταξίδι στην Αίγινα – Αρνήθηκε να συζητήσει με τον δήμαρχο

Επιμένει ο Γιάνης Βαρουφάκης ότι έχει δικαίωμα να μετακινείται στην Αθήνα - Αρνήθηκε να παραμείνει σε εκπομπή όταν έμαθε ότι θα συμμετάσχει στη συζήτηση ο δήμαρχος Αίγινας

Διαβάστε το στο

Η απάντηση Βαρουφάκη για το ταξίδι στην Αιγίνα: «Επέστρεψα σπίτι μου» (pic)

Ο Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε για το ταξίδι του στην Αίγινα, ενώ για το θέμα τοποθετήθηκε και το ΜέΡΑ25.

Διαβάστε το στο

Κορονοϊός - Βαρουφάκης για ταξίδι στην Αίγινα: Μένω εκεί, πήγα στην Αθήνα για συνεδρίαση της Βουλής

Απάντηση στις πληροφορίες που τον ήθελαν να «σπάει» την καραντίνα και να πηγαίνει στην Αίγινα έδωσε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25,…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Βαρουφάκης στο MEGA: Μένω Αίγινα, πήγα στην Αθήνα για συνεδρίαση της Βουλής

Ο Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε σε δημοσιεύματα που τον ήθελαν να «σπάει» την καραντίνα και να πηγαίνει στην Αίγινα

Διαβάστε το στο tovima

Γ.Βαρουφάκης: «Μένω μόνιμα στην Αίγινα - Ήρθα στην Αθήνα για την Βουλή»

Ο Γιάνης Βαρουφάκης τοποθετήθηκε μέσω twitter για το «ταξίδι» στην Αίγινα που του χρεώνουν τις τελευταίες ώρες. Όπως δηλώνει, ο κ. Βαρουφάκης, δεν μετέβη στην Αίγινα, αλλά μένει εκεί και ταξίδεψε στην Αθήνα για να λάβει μέρος σε συνεδρίαση της Βουλής την Πέμπτη 9 Απριλίου. «Κάποιοι πειράχτηκαν πολύ που πήγα από την Αίγινα στη Βουλή την 9/4 να μιλήσω για το Eurogroup εκείνης της βραδιάς στο οποίο η κυβέρνηση "πούλησε" το ευρωομόλογο. Κι επειδή δεν είχαν τι να πουν για το οικονομικό επιχείρημα ξεσπάθωσαν που, μετά την ομιλία, επέστρεψα... σπίτι μου!», σημειώνει ο κ. Βαρουφάκης σε ανάρτησή του, ενώ σε μία δεύτερη, με την οποία απαντά σε άλλον χρήστη σημειώνει: «Δεν "ήρθα" Διονύση στην Αίγινα.  Στην

Διαβάστε το στο pronews.gr

Η απάντηση του Γ. Βαρουφάκη για το περιστατικό στην Αίγινα: «Αυτά είπα στους λιμενικούς»

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 35, Γιάνης Βαρουφάκης, απάντησε μέσω ραδιοφωνικής εκπομπής το τι ακριβώς ειπώθηκε με τους λιμενικούς στο λιμάνι της Αίγινας, αλλά και τον λόγο για τον οποίο έκανε το ταξίδι.  «Την Πέμπτη που μας πέρασε, ήταν ημέρα Eurogroup και ήταν ξεκάθαρο ότι εκείνο το βράδυ θα μου επιτρέψετε την έκφραση, θα “πουλούσαν” το ευρωομόλογο, είχα ιερή υποχρέωση γνωρίζοντας ότι ο κ. Σταϊκούρας θα ήταν στην Ολομέλεια, πήρα το πλοίο της γραμμής με αυτοκίνητο μου, αφού είχα ρωτήσει και το προεδρείο της Βουλής, και πήγα στη Βουλή έχοντας και έναν έντονο διάλογο με τον υπουργό Οικονομικών, κατέβηκα στο γκαράζ, πήρα το αυτοκίνητο μου, γύρισα στον Πειραιά και στις 16.30 πήρα το πλοίο και γύρισα», είπε

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Cnn.gr

ΥΠΑΑΤ: Καταβλήθηκαν στις Περιφέρειες 2,4 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των προβάτων

Μιχαήλ Μαρμαρινός: Το όραμα και οι προκλήσεις τού καλλιτεχνικού διευθυντή Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ειδικό απεσταλμένο για την Γροιλανδία διόρισε ο Τραμπ - Τι ελπίζει να πετύχει

Νέο ρεκόρ για τον χρυσό: Η τιμή του «σκαρφάλωσε» στα 4.400 δολάρια ανά ουγγιά

Μελέτη πέντε δεκαετιών αποκαλύπτει την ηλικία στην οποία κορυφώνεται η σωματική μας ικανότητα

Ποιος σπέρνει, ποιος θερίζει